10 év után lett vége Zámbó Krisztián kapcsolatának
Őszinte vallomás
Zámbó Krisztián életrajzi könyvében őszintén mesél magánéletéről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Zámbó Krisztián az X-Faktor után életrajzi könyvet készített Ide lőjetek! címmel, amelyet az Ulpius-ház adott ki március elején.

Az énekes, mint mondja, azért fogott bele az írásba, hogy végre megismerjék igazi énjét.

Az igazi Zámbó Krisztián

Zámbó Krisztiánnak nem volt könnyű élete. A média gyakorlatilag azóta foglalkozik vele, amióta édesapja ismertté vált. Ebben az országban valószínűleg mindenkinek megvan a véleménye róla, de azt nagyon kevesen tudják, milyen ő valójában.

- Nagyon örülök, hogy az emberek végre megismerhetik az igazi történetemet. És talán végre engem is. Nem a média, az internet, a cikkek és botrányok által, hanem általam. Az igazságról fognak szólni ezek a fejezetek - hangsúlyozta többször is a könyvében.

A kötet szövege gyakorlatilag nem más, mint az élő beszéd begépelt változata, amelyben helyenként az indulatszavak és a kissé trágár kifejezések is helyet kaptak. Zámbó Krisztián monológját édesanyja véleménye teszi változatosabbá, aki a saját szemszögéből is elmeséli a történteket.

Megtalálta az igazit

Szülei válásával nem találta a helyét a világban, rossz társaságba keveredett, az akkori barátai számtalan illegális dolgokba is belevitték. Később az édesapjához és annak új családjához költözött, majd nem sokkal ezután megtörtént a tragédia, amely az egész életét befolyásolta.

Zámbó Jimmy halála után még jobban a média kereszttüzébe került. A nehéz helyzetekben akkori párja, Ági állt mellette, akivel kisebb-nagyobb megszakításokkal körülbelül tíz évig volt együtt. Az énekes nem titkolta, hogy az ellenkező nem csábításának akkor sem tudott ellenállni, ám a szakításukhoz végül a lány hűtlensége vezetett.

Emellett még két barátnője volt az életében, majd megismerte jelenlegi menyasszonyát, Zsuzsit, akivel pazar esküvőre készülnek.

Cikkünk Zámbó Krisztián: Ide lőjetek! című kötete alapján készült.

"A könyv írása közben megállíthatatlanul törtek elő belőlem az emlékek és az érzések. Sosem meséltem még ezekről a dolgokról ilyen nyíltan, szépítgetés nélkül senkinek. Azt hiszem, a saját kérdéseimre is választ kaptam. És remélem, ti is végre megismerhettek engem. Többet kaphattok belőlem, mint bárki más kapott. És ezután már tényleg engem szerethettek vagy gyűlölhettek. Nem Zámbó Jimmy fiát, nem az X-Faktor megosztó énekesét. Hanem engem, Zámbó Krisztiánt!"

Kiadja az Ulpius-ház
Ára 3499 forint.

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

Ezt is szeretjük