Hihetetlen vallomás! Fordulat Zámbó Jimmy ügyében?
Hulé Éva új tanúvallomással állt elő, természetesen lehet, hogy csak reklámfogásról van szó.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Zámbó Jimmy váratlanul bekövetkezett halála az ezredforduló utáni időszak egyik legrejtélyesebb ügye, hiszen a rendőrség már évekkel ezelőtt lezárta a nyomozást azzal a végeredménnyel, hogy baleset történt - erről azonban nincs mindenki teljesen meggyőződve.

Hulé Éva
Zámbó Edit

Az elmúlt hetekben a 2001. január 1-jén bekövetkezett tragédia szemtanúja, Hulé Éva döbbentette meg a közvéleményt, amikor váratlanul megváltoztatta a rendőrségen kilenc évvel korábban tett vallomását - felvállalva a hamis tanúzásért járó, akár több éves börtönbüntetést is.

A feleség kezében sült el a fegyver?

Az 54 éves szemtanú elmondása szerint nem az énekes, hanem felesége, Zámbó Edit kezében sült el a Beretta típusú lőfegyver, amely végül kioltotta Jimmy életét.

Hulé szerint azonban Zámbó Edit nem direkt, hanem véletlenül húzta meg a ravaszt, az eset más körülményei változatlanok.

A tolószékbe került asszony nem titkolta el, hogy most már tiszta a lelkiismerete, vallomása mégsem hozott fordulatot a Jimmy-ügyben.

Nem egyeztek a részletek

A Budapesti Rendőr-főkapitányság ugyanis összevetette Hulé Éva vallomását a nyomozás során összegyűlt adatokkal, és azok nem egyeztek.

Zámbó Edit kezén ugyanis nem találtak lőpornyomokat, a golyó behatolási szöge sem felelt meg az általa elmondottaknak, sőt, még az énekes testét is máshol találták meg a mentők, mint ahogyan azt Hulé leírta.

Feljelentését éppen ezért elutasították, viszont hamis tanúzás miatt hamarosan vizsgálat indul ellene.

Elképzelhető, hogy ez az egész ügy nem szolgál más célt, mint hogy egy kis reklámot csapjon Hulé Éva megjelenés előtt álló, Zámbó Jimmy életéről és haláláról szóló könyvének, amit az állítólagos szemtanú a közelmúltban fejezett be.

Ezt is szeretjük