Vallott a szemtanú! Zámbó Jimmyt mégis meggyilkolták

Hulé Éva a héten megváltoztatta korábbi vallomását, és a tettest is megnevezte.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az igazán nagy és rajongva szeretett sztárok halálát a rajongók és a közvélemény sokszor képtelenek megnyugtató módon feldolgozni. Nem véletlen, hogy rendszeresen napvilágot látnak olyan beszámolók, melyek szerint valaki látta Elvis Presleyt, Jim Morrisont vagy éppen Michael Jacksont.

Hulé Éva, Zámbó Jimmy halálának szemtanúja

Zámbó Jimmy 2001. január 2-án tragikus hirtelenséggel és fiatalon bekövetkezett halála mélyen megrázta az egész országot. A 42 éves énekes halálát a rendőrség véletlen lőfegyver-balesetként könyvelte el, ám erről egyáltalán nincs meggyőződve az egyetlen szemtanú, Hulé Éva.

Fordulópont lehet tanúvallomása

Az 54 éves hölgy a héten egy több órás kihallgatáson vett részt a rendőrségen, amely fordulópontot jelenthet a Jimmy-akta történetében. A szemtanú ugyanis először beismerte, hogy évekkel ezelőtt hamisan tanúskodott, majd pedig vállalta ennek jogi és erkölcsi következményeit is.

Hulé Éva az új vallomása szerint valóban jelent volt a helyszínen, ahol a tragédia történt, sőt mi több, elmondta a nyomozóknak, hogy kinek a kezében sült el a Beretta-típusú lőfegyver, amely kioltotta az imádott énekes életét.

Rosszul lett a végére

A több órán tartó kihallgatás során a tolószékkel közlekedő asszony saját elmondása szerint az első vallomás idején a sokk miatt nem volt beszámítható.

Magyar sztárok, akiket egy ország gyászol

Nézegess képeket!

Elolvasom

A beszélgetés végén pedig rosszul lett a lelki megpróbáltatások miatt, amit az eset felidézése okozott nála.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ha esetleg újabb bizonyítékok kerülnének elő Zámbó Jimmy halálának kapcsán, elképzelhető, hogy a rendőrség újra megnyitja az ügyet, hiszen Jimmy halála óta kilenc év telt el, egy ilyen rendőrségi ügy elévülésének ideje pedig 15 év.

Fotók: Europress

Ezt is szeretjük