Vallott a szemtanú! Zámbó Jimmyt mégis meggyilkolták
Hulé Éva a héten megváltoztatta korábbi vallomását, és a tettest is megnevezte.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az igazán nagy és rajongva szeretett sztárok halálát a rajongók és a közvélemény sokszor képtelenek megnyugtató módon feldolgozni. Nem véletlen, hogy rendszeresen napvilágot látnak olyan beszámolók, melyek szerint valaki látta Elvis Presleyt, Jim Morrisont vagy éppen Michael Jacksont.

Hulé Éva, Zámbó Jimmy halálának szemtanúja

Zámbó Jimmy 2001. január 2-án tragikus hirtelenséggel és fiatalon bekövetkezett halála mélyen megrázta az egész országot. A 42 éves énekes halálát a rendőrség véletlen lőfegyver-balesetként könyvelte el, ám erről egyáltalán nincs meggyőződve az egyetlen szemtanú, Hulé Éva.

Fordulópont lehet tanúvallomása

Az 54 éves hölgy a héten egy több órás kihallgatáson vett részt a rendőrségen, amely fordulópontot jelenthet a Jimmy-akta történetében. A szemtanú ugyanis először beismerte, hogy évekkel ezelőtt hamisan tanúskodott, majd pedig vállalta ennek jogi és erkölcsi következményeit is.

Hulé Éva az új vallomása szerint valóban jelent volt a helyszínen, ahol a tragédia történt, sőt mi több, elmondta a nyomozóknak, hogy kinek a kezében sült el a Beretta-típusú lőfegyver, amely kioltotta az imádott énekes életét.

Rosszul lett a végére

A több órán tartó kihallgatás során a tolószékkel közlekedő asszony saját elmondása szerint az első vallomás idején a sokk miatt nem volt beszámítható.

A beszélgetés végén pedig rosszul lett a lelki megpróbáltatások miatt, amit az eset felidézése okozott nála.

Ha esetleg újabb bizonyítékok kerülnének elő Zámbó Jimmy halálának kapcsán, elképzelhető, hogy a rendőrség újra megnyitja az ügyet, hiszen Jimmy halála óta kilenc év telt el, egy ilyen rendőrségi ügy elévülésének ideje pedig 15 év.

Fotók: Europress

Ezt is szeretjük