Döbbenetes vallomás! Zámbó Jimmy halála nem baleset volt
Hulé Éva régi vallomásával ellentétben most azt állítja, Jimmy dulakodott feleségével, mielőtt elsült a fegyver.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tökéletes táptalajt jelent a különféle összeesküvés-elméletek számára egy-egy igazi szupersztár tisztázatlan körülmények között történt halála. Nem véletlen, hogy a mai napig megosztja a közvéleményt Jim Morrison vagy Jimmy Hendrix tragédiája.

Zámbó Jimmy kilenc évvel ezelőtt bekövetkezett rejtélyes halála is ebbe a csoportba sorolható, hiszen habár a rendőrség balesetként könyvelte el a sztár 2001. január 1-jén bekövetkezett tragikus esetet, erről sokan nincsenek teljesen meggyőződve.

A közelmúltban az eset egyik szemtanúja, Hulé Éva kavart nagy port, amikor megváltoztatta közel egy évtizeddel ezelőtt tett vallomását, amikor azt állította, hogy nem is volt jelen a népszerű énekes halálakor.

Elképesztő fejlemények

Hulé Éva a Frizbi című beszélgetős műsorban jelentette ki, hogy korábbi vallomásával ellentétben igenis ott volt, amikor a tragédia történt. Sőt, mi több, azt nyilatkozta Hajdú Péternek, hogy Jimmy és felesége, Edit dulakodtak, mielőtt elsült volna a fegyver!

Ezzel szemben Zámbó Edit meg van róla győződve, hogy semmi ilyesmi nem történt, és a Mokka című műsorban utoljára megmutatta a nézőknek a helyszínt, illetve elmondta, hogy pontosan mi történt.

Ezek szerint a Király meg akarta mutatni feleségének, hogy mekkorát szól Beretta típusú lőfegyvere, ezért kilőtt az ablakon. Kiürítette a tárat, majd, hogy Editet megnyugtassa, a saját halántékához emelte a pisztolyt, és elsütötte.

Doszpot szerint nem történt semmi gyanús

Zámbó Jimmy másnap, 2001. január 2-án belehalt sérüléseibe a budapesti Honvéd Kórházban. Évekkel az eset után megkérdezték Doszpot Péter egykori nyomozót, aki elmondta, hogy a helyszínen járva számára is egyértelmű volt a tragédia baleset mivolta, amit a fegyver- és orvos szakértői vizsgálatok is alátámasztottak.

Doszpot Péter hozzátette még, hogy Hulé Éva véleménye szerint korábban hamisan tanúskodott, az ilyen típusú - a csőben maradt töltény miatt bekövetkezett - lőfegyverbalesetek pedig egyáltalán nem számítanak ritkának.

Az egykori nyomozó éppen ezért kizártnak tartja, hogy újabb nyomozást rendelnek el Jimmy halálának ügyében.

Fotók: Europress, csepel.info

Ezt is szeretjük