Zámbó Krisztián a reggeli műsorban kérte meg szerelme kézét - 8 év után elveszi Zsuzsit
Zámbó Krisztián a Reggeliben kérte meg Zsuzsi kezét.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem mindennapi események tanúi lehettek az RTL Klub Reggeli című műsorának nézői. Zámbó Krisztián azért vendégeskedett ma a műsorban, hogy új klipjéről meséljen, de az énekes egy különleges meglepetéssel is készült, amiről párja, Zsuzsi sem tudott. Zámbó Jimmy legidősebb fia élő adásban kérte meg párja kezét. 

- Nagyon komoly függőségben szenvedek, és szeretném, ha az egész ország tudna róla. Nyolc éve vagyunk együtt, remélem, hogy a kilencedikben is együtt leszünk - kezdte Zámbó Krisztián, aki váratlanul előhúzott a zsebéből egy gyűrűt rejtő dobozkát. 

zambo-krisztian
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Nagyon-nagyon szeretlek, nálad szebb és kedvesebb nőt nem találtam, és nem is fogok. Azt szeretném, ha leélnéd velem az életedet - kérte feleségül Zsuzsit térdre borulva a 39 éves sztár. 

A lány természetesen igent mondott, de a választ a műsorvezetők háromszor megismételtették vele, mert zavarában eltakarta az arcát, és nem lehetett tisztán hallani, mit mond. A tervezett lánykérésről a Reggeli műsorvezetői sem tudtak semmit. Kiss Ramóna, aki múlt szombaton titokban ment férjhez, szintén annyira az események hatása alá került, hogy szóhoz sem tudott jutni.

zambo-krisztian-lanykeres-reggeli
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Csak annyit mondott Krisztián, hogy szeretne elmondani valamit, de erre senki sem számított. Hú, sokkot kaptam! El sem tudom képzelni, te mit érezhetsz most, Zsuzsi! - mondta végül Kiss Ramóna.    

Zámbó Krisztián a műsorban elárulta, hogy a lánykérésre már nyolc éve készül, de a gyűrűt csak tegnap vette meg. Az is kiderült, hogy az este hatkor debütáló új klipjének, amiben Zsuzsi is szerepel, azért lett Vörös rózsa a címe, mert úgy tervezte, egy vörös rózsa alakú dobozkába rejti az eljegyzési gyűrűt. Az egész klipet erre a mai eseményre építette. 

Zámbó Krisztián és Zsuzsi a Story-gálán

Kíváncsi vagy, hogyan nézett ki Zámbó Krisztián és párja az idei Story Ötcsillag- és Érték-díj Átadó Gálán? Képes összeállításunkban megnézheted, még kik vettek részt szerelmükkel együtt a huszadik Story-gálán.

Ezt is szeretjük