Ilyen volt Zámbó Jimmy fénykorában az otthona: soha nem látott interjú került elő
Zámbó Jimmy hatalmas házába is bekukkanthatunk az 1999-ben készült felvételen.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Zámbó Jimmy azon kevés előadók táborát erősítette hazánkban, akiért a közönség úgy rajongott, akár a hollywoodi világsztárokért. Személye a mai napig foglalkoztatja az embereket, a róla készült sorozat, A Király is bombasiker lett.

A széria kapcsán az eddig sem elfeledett énekes újra előtérbe került. Ismét beszédtémává vált szerelmi élete, halálának körülménye és az, milyen ember volt, hogyan élt.

Zámbó Jimmy otthona régen

A Fókuszban egy sosem látott felvétel került elő róla, amelyen otthonában adott interjút. A kamerákat 1999. november 24-én engedte be a házába. Annak apropóján beszélgettek vele, hogy az RTL-hez igazolt, és saját műsort kapott a csatornán.

zámbó-1
Fotó: RTL/Fókusz

Fénykorában arany- és platinalemezek sora lógott a szobák falain. Az ingatlan minden négyzetméterére jutott valami, ami a luxust sugallta: trófeák a falon, aranyozott bútorok és lakásdekoráció, valamint kristálycsillár díszelgett a helyiségekben.

zámbó-2
Fotó: RTL/Fókusz

- A sztárságrészével, magával a sztár szóval nem nagyon foglalkozom. Annak borzasztóan örülök, hogy ennyien szeretnek idehaza. Hogy így működik a Jimmy, a dalok ennyire megtalálják az embereket - nyilatkozta az eddig nem látott felvételen.

A Korda-villa kívül-belül

A rózsadombi villa 32 éven keresztül volt Korda György és Balázs Klári tulajdonában. Képes összeállításunkban megnézheted, hogy fest az impozáns Korda-villa kívül-belül.

Ezt is szeretjük