Zalatnay Sarolta nagy szerelme Komár László volt – Meglepő a szakításuk oka
Zalatnay Sarolta és Komár László három évig voltak együtt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Zalatnay Sarolta zenei karrierje a '60-as években úgy indult, hogy gimnáziumában fellépett a Scampolo zenekar, melynek az énekese Komár László volt. Megkérdezte a frontembertől, hogy nincs-e szükségük énekesnőre, ezután Komár meghallgatta, mégis milyen hangi adottságokkal rendelkezik. Mivel a zenésznek tetszett az akkor még csak 16 esztendős lány hangja, dolgozni kezdtek együtt.

Három évig voltak együtt

A sok munka össze is csiszolta a két zenészt, szerelmesek lettek egymásba, és annyira komolyra fordult a kapcsolatuk három év alatt, hogy már a házasság is felmerült köztük. Erről Zalatnay Sarolta a Mokka riporterének mesélt.

- Gyakorlatilag Komár Lacival azért mentünk szét, mert ő feltette a kérdést, hogy a "feleségem leszel-e, vagy énekesnő?" Mondtam: "miért nem megy együtt a kettő?" - emlékezett vissza Zalatnay Sarolta.

Zalatnay Sarolta és Komár László még a '60-as években alkottak egy párt.
Zalatnay Sarolta és Komár László még a '60-as években alkottak egy párt.
Fotó: FEM3 Café, TV2

Elmondta, hogy a legendás zenész nem szerette volna, ha folytatná a zenei pályáját. Komár László hozzáállása nem tetszett neki, hiszen minden álma az volt, hogy énekesnő legyen. Végül három év után szakítottak, ezután indult be a zenei karrierje igazán. Később három alkalommal is férjhez ment, azonban mindegyik házassága válással végződött. Jelenleg egyedül él, sajnálja is, hogy a mindennapjait nem tudja kivel megosztani, örülne, ha lenne egy társa.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük