Zalatnay Sarolta nagy szerelme Komár László volt – Meglepő a szakításuk oka
Zalatnay Sarolta és Komár László három évig voltak együtt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Zalatnay Sarolta zenei karrierje a '60-as években úgy indult, hogy gimnáziumában fellépett a Scampolo zenekar, melynek az énekese Komár László volt. Megkérdezte a frontembertől, hogy nincs-e szükségük énekesnőre, ezután Komár meghallgatta, mégis milyen hangi adottságokkal rendelkezik. Mivel a zenésznek tetszett az akkor még csak 16 esztendős lány hangja, dolgozni kezdtek együtt.

Három évig voltak együtt

A sok munka össze is csiszolta a két zenészt, szerelmesek lettek egymásba, és annyira komolyra fordult a kapcsolatuk három év alatt, hogy már a házasság is felmerült köztük. Erről Zalatnay Sarolta a Mokka riporterének mesélt.

- Gyakorlatilag Komár Lacival azért mentünk szét, mert ő feltette a kérdést, hogy a "feleségem leszel-e, vagy énekesnő?" Mondtam: "miért nem megy együtt a kettő?" - emlékezett vissza Zalatnay Sarolta.

Zalatnay Sarolta és Komár László még a '60-as években alkottak egy párt.
Zalatnay Sarolta és Komár László még a '60-as években alkottak egy párt.
Fotó: FEM3 Café, TV2

Elmondta, hogy a legendás zenész nem szerette volna, ha folytatná a zenei pályáját. Komár László hozzáállása nem tetszett neki, hiszen minden álma az volt, hogy énekesnő legyen. Végül három év után szakítottak, ezután indult be a zenei karrierje igazán. Később három alkalommal is férjhez ment, azonban mindegyik házassága válással végződött. Jelenleg egyedül él, sajnálja is, hogy a mindennapjait nem tudja kivel megosztani, örülne, ha lenne egy társa.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük