Ma 50 éves Xantus Barbara - A Família Kft. sztárja még mindig bombázó
Xantus Barbara ma is csodásan néz ki.

xantus-barbara-cover-2
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ma ünnepli 50. születésnapját Xantus Barbara, akinek színészi karrierje a kilencvenes évek elején kezdődött, miután megkapta Kriszta szerepét a Família Kft. című sorozatban. Az érettségi megszerzése után az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karának magyar-francia szakára járt, francianyelv-tudását pedig a sorozatban is kamatoztathatta, hiszen ő keltette életre a Szép család ausztriai vakációján megismert francia lányt is, aki a megszólalásig hasonlított sorozatbeli karakterére.

Xantus Barbara 1998-ig szerepelt a Família Kft.-ben, egy évvel később pedig ő volt az első magyar színésznő, aki levetkőzött a Playboy hazai kiadásában. Az ezredfordulót követő években olyan sorozatokban is láthattuk, mint a Barátok közt, a Rendőrsztori, a Tűzvonalban vagy a Casino, de gyakran szinkronizál is. A forgatások mellett a színpadnak sem fordított hátat, 2015 óta a Turay Ida Színházban lép fel.

#Fèrfiakafejükreestek#egervar #siofok #2017#Juli19-22#

Barbara Xantus (@barbaraxantus) által megosztott bejegyzés,

Xantus Barbara a magánéletben két gyermek büszke anyukája: Panna 1997-ben, Balázs Benjámin pedig 2004-ben jött a világra. A gyerekek édesapja pedig nem más, mint a színésznő egykori férje, Szurdi Miklós.

Ezt is szeretjük