"Számomra ez feldolgozhatatlan!" Király L. Norbit elemészti a stressz?
Király L. Norbit aggodalommal tölti el a szombat esti X-Faktor.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A múltkori élő adás drámai fordulataiból kiindulva a legjobb, ha a mai X-Faktor elé minden érzékenyebb lelkületű néző papír zsebkendővel ül le a tévé elé.

Valószínűsíthető ugyanis, hogy a kilencedik élő adás is tartogat majd meglepetéseket - és bárki távozik is, nagy lesz a felhördülés.

Tény, a négy bentmaradt versenyzőt nem lehet összehasonlítani, hiszen Norbi, Nikolas, Csaba és Veca igazi egyéniségek a maguk műfajában. De vajon ki lesz végül az, akitől el kell majd búcsúzni?

Csak három maradhat

Ha a korábbi adásokat nézzük, akkor szinte egyértelmű, hogy a cseppet sem szép, de mégis szerethetően őrült showman, Király L. Norbi továbbra sem kényszerül majd párbajozni. A négy muskétás közül ő az egyetlen, akit eddig rajongói mindig beszavaztak a biztos továbbjutók közé.

Ez előtt egyébként maga az érintett is értetlenül áll: mint a Fókusz riporterének elmondta, számára még mindig felfoghatatlan, hogy ennyien szeretik, és bármit is tesz, kitartanak mellette.

Ugyanakkor ez hihetetlen erőt ad neki a folytatáshoz, hiszen bármennyire stresszes is az egész, pontosan a rajongók miatt akar egyre jobb és jobb lenni, hogy hétről hétre el tudja őket varázsolni valami új show-val. Hogy a mostani adásra a múltkori tűzfújás után mivel készül, azt nem árulta el - de őt ismerve nagyot fog szólni!

- Ha valamit nagyon akarok, akkor nem érdekel, hogy hogyan meg miként, de megtanulom - ismerte el a sztárjelölt.

Egyre nő a feszültség

Janicsák Veca azért tűnhet esélyesnek a továbbjutásra, mert ő az egyetlen hölgytagja a kis csapatnak, így aki mindenképpen nőt szeretne látni a végső összecsapásban, az rá fog szavazni.

Nem mintha ilyesfajta taktikázásra szüksége lenne a gyönyörű hangú énekesnőnek, amióta ugyanis majdnem kiesett a versengésből, ugrásszerűen megnőtt a rajongóinak a száma - a Facebookon a négy bentmaradt közül őt lájkolták a legtöbben!

Vastag Csabának is bizonyára megerősödött a rajongótábora öccse kiesésével - akik eddig Tominak szurkoltak, azok valószínűleg bátyjára adják majd le voksukat.

Talán Takács Nikolas az, aki veszélyben érezheti magát: bármennyire is képzett és fantasztikus a hangja, valahogy mintha még mindig meglenne a két lépés távolság közte és a nézők között - ez pedig akár azt is jelentheti, hogy rá szavaznak majd a legkevesebben.

Természetesen mindezek mellett nagyon sokat jelent, hogy melyikük milyen dallal áll majd színpadra - ez viszont csak az esti adásból derül ki. De egy biztos: ma sem maradunk dráma nélkül.

Fotó: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük