X-Faktor 2011: csapatok
A Mentorok Házába összesen 24 versenyző nyert bebocsátást, a lányok és fiúk mellett hat csapat is lehetőséget kapott, hogy bizonyítsák, megvan bennük az x-faktor.

Dia

 	Apollo23  	A csapat tagjai: Kumich Tamás, Nánássy Tibor és Varjú René. A fiúk egyéni énekeseként indultak, de a mentorok felajánlották a srácoknak, hogy csapatként bekerülhetnek a Mentorok Házába - az énekesek természetesen éltek a lehetőséggel.

Apollo23

A csapat tagjai: Kumich Tamás, Nánássy Tibor és Varjú René. A fiúk egyéni énekeseként indultak, de a mentorok felajánlották a srácoknak, hogy csapatként bekerülhetnek a Mentorok Házába - az énekesek természetesen éltek a lehetőséggel.

Dia

 	Hajdu Bea és Hajdu Mariann  	A bájos ikerlányok a válogatók során elvarázsolták a mentorokat, az X-Faktor táborában azonban már kevésbé volt meggyőző a produkciójuk. Gesztiék mégis láttak bennük lehetőséget, így ők is bekerültek a Mentorok Házába.  	Kapcsolódó cikk: 	A Nyári-lányok babérjaira törnek? Az X-Faktor bájos ikerpárja levette lábáról a mentorokat »

Hajdu Bea és Hajdu Mariann

A bájos ikerlányok a válogatók során elvarázsolták a mentorokat, az X-Faktor táborában azonban már kevésbé volt meggyőző a produkciójuk. Gesztiék mégis láttak bennük lehetőséget, így ők is bekerültek a Mentorok Házába.

Kapcsolódó cikk:
A Nyári-lányok babérjaira törnek? Az X-Faktor bájos ikerpárja levette lábáról a mentorokat »

Dia

 	Csótó Szilvia és Berta Kitti  	Bár a lányok magassága között éppen 20 centi a különbség, a színpadon tökéletes közöttük az összhang, nem csoda, hogy egyenes út vezetett számukra a Mentorok Házába. Geszti Péter a produkciójukban nem, de a megjelenésükben azért talált hibát.  	Kapcsolódó cikk: 	"Aranyosak, de amatőrök" Geszti Péter nem kímélte az X-Faktor jelentkezőit »

Csótó Szilvia és Berta Kitti

Bár a lányok magassága között éppen 20 centi a különbség, a színpadon tökéletes közöttük az összhang, nem csoda, hogy egyenes út vezetett számukra a Mentorok Házába. Geszti Péter a produkciójukban nem, de a megjelenésükben azért talált hibát.

Kapcsolódó cikk:
"Aranyosak, de amatőrök" Geszti Péter nem kímélte az X-Faktor jelentkezőit »

Dia

 	Czékmány Tamás és Wunderli Hajnalka  	Czékmány Tamás és Wunderli Hajnalka párként érkeztek az X-Faktorba, a válogatók után pedig könnyedén a legjobb 150 között tudhatták magukat, sőt, a Mentorok Házába is bekerültek. Korábban mindketten gospelkórusban énekeltek, nem csoda, hogy akkora köztük az összhang.  	Kapcsolódó képgaléria: 	X-Faktor újratöltve: amit a 2011-es évadról tudni érdemes »

Czékmány Tamás és Wunderli Hajnalka

Czékmány Tamás és Wunderli Hajnalka párként érkeztek az X-Faktorba, a válogatók után pedig könnyedén a legjobb 150 között tudhatták magukat, sőt, a Mentorok Házába is bekerültek. Korábban mindketten gospelkórusban énekeltek, nem csoda, hogy akkora köztük az összhang.

Kapcsolódó képgaléria:
X-Faktor újratöltve: amit a 2011-es évadról tudni érdemes »

Dia

	Angler Balázs és Simon Boglárka	A zene régóta fontos szerepet játszik a duó életében, mindketten az Operettszínház tagjai. A fiatal énekesek nem csak a színpadon, a magánéletben is egy párt alkotnak.

Angler Balázs és Simon Boglárka

A zene régóta fontos szerepet játszik a duó életében, mindketten az Operettszínház tagjai. A fiatal énekesek nem csak a színpadon, a magánéletben is egy párt alkotnak.

Dia

 	Rocktenors  	A banda tagjai: Mező Márió, Mező Zoltán és Táborosi Márk - a Mező-testvérek és Márk is tekintélyes zenei múltra tekint vissza. A válogatón mind a közönség, mind a mentorok körében nagy sikert arattak a Nothing Else Matters című slágerrel, és a táborban is szépen teljesítettek.

Rocktenors

A banda tagjai: Mező Márió, Mező Zoltán és Táborosi Márk - a Mező-testvérek és Márk is tekintélyes zenei múltra tekint vissza. A válogatón mind a közönség, mind a mentorok körében nagy sikert arattak a Nothing Else Matters című slágerrel, és a táborban is szépen teljesítettek.

Ezt is szeretjük
Szerző: Boros Mariann
Fotó: