"Aranyosak, de amatőrök" Geszti Péter nem kímélte az X-Faktor jelentkezőit

Geszti Péter, Malek Miklós, Nagy Feró és Keresztes Ildikó négy különböző helyszínen zsűrizték a 24 versenyzőt.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Október 8-án, szombaton este a Mentorok Házába bekerült 24 versenyző ismét egyéniben mutatta meg magát. A produkcióknak nagy volt a tétje, hiszen a fiúk, lányok és csapatok fele maradhat csak, a többiek kiesnek.

Geszti Péter és Kiki

A 24 versenyző, hat fős csoportokra bontva - fiúk, lányok, 25 év felettiek és csapatok - különböző helyszíneken várták mentorukat.

Négy helyszínen zajlott a megmérettetés

A lányok a Balatonon Nagy Feró és segítője, Wolf Kati előtt versenyeztek, a fiúk egy kastélyban eresztették ki a hangjukat, ők Keresztes Ildikót kapták mentornak. A 25 év felettiek ítésze Malek Miklós lett, aki Tóth Gabival együtt zsűrizte a hat versenyzőt, a csapatok pedig egy budai villában, Geszti Pétert és segítőjét, Kikit próbálták meggyőzni tehetségükről.

A szombati selejtezőn először a 25 éve feletti indulók álltak színpadra. Luther Beuka kissé berekedve adta elő a rockballadáját, Géczi András viszont tiszta hanggal, magyar dallal készült. Gyurcsík Tibor és Kocsis Tibor is minden beleadott, Malek Miklós mégis úgy látta, bizonytalanok és zárkózottak, de a legkeményebb kritikát Violetta kapta.

 - Ő aztán minden beleadott, kicsit túl sokat is, megerőszakolta Celine Diont és minket is - viccelődött Tóth Gabi, akit Tarány Tamás dala hatott meg.

Kiderült, ki hogyan bírja a nyomást

Második körben Geszti Péter és Kiki fogadta a csapatokat. A mentor és sztársegítője kíméletlenül elmondta véleményét a jelentkezőkről: a Rocktenors és a Csotó Szilvi-Berta Kitti duó elbizonytalanította őket, akárcsak Hajnalka és Tamás eltérő énektudása. A Hajdu-lányokat aranyosnak, de amatőrnek, Balázst és Boglárkát túl megtervezettnek, az Apollo 23-at pedig bizonytalannak érezték.

- Velük nem tudnék nyerni - jegyezte meg az egyik csapatról Geszti, hiszen az X-Faktor a mentorok számára is egy verseny.

Harmadik körben a lányok következtek, akik alaposan feladták a leckét Ferónak és Wolf Katinak. A nagyszájú rocker Kováts Verát, Abodi-Nagy Blankát és Muri Enikőt erősnek érezte, a többieknél viszont megszenvedte a döntést.

- Félek, hogy bedarálják, nem tudom, szabad-e őt ilyen fiatalon belerángatni egy ilyen nagy showműsorba. Fogja bírni idegileg? - elmélkedett Vera előadása után, Bagosi Alexa miatt pedig még Katival is vitába szállt.

- Neked ennyire tetszett? Engem temetési jelenetre emlékeztetett, szívesen belekötnék - kritizált viccelődve Feró.

X-Faktor 2011: női versenyzők

Nézegess képeket!

Elolvasom

Keresztes Ildikó férjével, Kicska Lászlóval együtt zsűrizett. Baricz Gergőt karizmatikusnak érezték, Lil C-t pedig megindítóan lírainak. Tarsoly Arnold szuggesztív előadást nyújtott, Demes Tamás dalát pedig meg is könnyezte Ildikó. A törékeny Barna Gergő ezúttal erős produkcióval állt elő, míg a showman-típus Oltyán Attila visszafogott előadással készült.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

A mentorok tehát még nem döntöttek, a vasárnapi selejtezővel válik véglegessé az X-Faktor mezőnye. A szabályok szerint minden hatfős csoportból három versenyző marad, három pedig kiesik, mivel összesen 12 versenyző kerülhet be az élő show-ba.

Fotó: xfaktor.rtlklub.hu

Ezt is szeretjük