Percekig nem bírta abbahagyni! Az X-Faktor versenyzőjét ezzel ríkatta meg Alföldi
A zsűri meghozta a döntést, kialakult az élő adás mezőnye.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alföldi Róbert és Tóth Gabi is eldöntötte, hogy kit visz magával az élő showba, így kialakult a végső mezőny. Mindkét mentornak nehéz dolga volt, hiszen a fiúk és a lányok is nagyon tehetségesnek bizonyultak.

Alföldi Róbert, a lányok mentora meglepte a közönséget, egy olyan oldalát mutatta meg, melyet eddig még nem ismerhetett a nyilvánosság. A megszokott szigorúsága mellett érzékenysége is megcsillant, amikor egy-egy versenyzőt el kellett engednie, vagy amikor, valakivel jó hírt közölt. A mentor többször hangoztatta, hogy nem gondolta volna, hogy ilyen nehéz lesz, a lányok többségében pozitívan csalódott, amely kicsit összezavarta. Leginkább a magyar Jennifer Aniston-ként emlegetett, Eckert Anikóval kapcsolatban voltak dilemmái.

- Nagyon bírom, de engem, már kezd kicsit idegesíteni, hogy picit mindent túlfinomkodik – magyarázta mentortársának, Keresztes Ildikónak a lánnyal kapcsolatos érzéseit.

A csinos szőke lánynak nem volt egyszerű a dolga, hiszen Alföldi nem tette számára rögtön világossá döntését, a beszélgetés elején erősen és határozottan vágta a fejéhez negatív kritikáját, melynek csak a végén közölte, hogy szívesen segít neki a fejlődésben. Eckert Anikó a hír hallatán még hangosabb zokogásban tört ki.

Tóth Gabinak sem volt egyszerű a dolga, de valamivel határozottabban és gyorsabban választott, mint mentortársa. Az énekesnőnek nővére, Tóth Vera segített a válogatásban, bár néha különbözött a véleményük. A fiatal mentor elmondása szerint teljesen elégedett csapatával és már alig várja az élő adásokat.

Nézd meg kiket láthatsz jövő héten a 2013-as X-Faktor nagyszínpadán!

Szidják a mentorokat az X-Faktor rajongói

A legtöbb kommentelő nem értett egyet Szikora Róbert döntéseivel, ők más csapatokat juttattak volna tovább és másokat ejtettek volna ki. Neked mi a véleményed? Nézd meg kik maradtak versenyben!
 

Ezt is szeretjük