"Mindjárt sírok, olyan csalódott vagyok" - Az X-Faktor mentora nem kegyelmezett

Tóth Gabi és Puskás Peti őket viszi az X-Faktor élő show-jába.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Szombat este Gápár Laci és ByeAlex már kiválasztották, hogy kiket visznek magukkal az élő show-ba, tegnap este pedig Tóth Gabi és Puskás Peti szembesültek ugyanezzel a kérdéssel. Az X-Faktor egyik mentorának sem volt könnyű dolga, amikor a mentorházban el kellett dönteniük, hogy a hat-hat énekes közül melyik három mellett teszik le a voksukat.

Elsőként Puskás Petin volt a sor, hogy válasszon: a fiúk közül kiket juttat tovább a 2016-os X-Faktor élő showjába. A döntésében öccse, Puskás Dani volt segítségére, aki egy-egy versenyző kapcsán komolyan elgondolkodtatta az X-Faktor mentorát. Berki József egy Gáspár Laci-dallal érkezett, Mata Richárd egy Alan Walker-slágert énekelt, Türk Máté pedig ByeAlex méltán népszerű Fekete című szerzeményével próbálkozott - ám sajnos egyikük sem jutott tovább. Hosszas mérlegelés után végül úgy döntöttek, hogy a fiúk kategóriájából Dánielfy Gergő, Gorbunov Dmitrij és Petics Kristóf jut tovább a mentorházból az élő showba, akik Szabó Balázs, John Legend és a 30Y együttes egy-egy számával győzték meg a testvérpárt.

PuskásPeti és választottjai: Dánielfy Gergő, Petics Kristóf és Gorbunov Dmitrij

- Nagyon izgalmas élmény volt Petinek segédkezni az X-Faktorban. Eleinte szokatlan és furcsa volt maga a helyzet, hiszen nem voltam még hasonló szerepben, de Peti nagyon sokat segített abban, hogy ne érezzem magam kívülállóként és átérezzem a feladatom jelentőségét. Nagyszerű volt az összes versenyzőt meghallgatni ilyen közelségből, volt akinek az előadása őszintén meghatott. Peti előtte nem mondott semmit a srácokról azért, hogy tényleg az első benyomásaimat tudjam majd neki átadni. Úgy gondolom, hogy meg tudtam Petit erősíteni a versenyzőkről alkotott véleményében és egy-egy versenyzőnél elgondolkoztattam. Az X-Faktor ideje alatt nagyjából ugyanúgy működtünk, mint a többi közös munkánkban, habár egyes kérdésekben két egymástól nagyon távol álló vélemény tudunk lenni, könnyedén meg tudjuk beszélni és így gyorsan rá tudunk találni az arany középútra - nyilatkozta Puskás Dani, a The Biebers zenekar tagja.

Tóth Gabi mentorházában Lotfi Begi segített kiválasztani azt a három lányt, akik továbbjutottak az élő showba. Mivel a táborban több lány produkciója is csalódást okozott Tóth Gabinak, az X-Faktor női mentora nagyon izgult versenyzőiért. A négy mentor közül talán neki volt a legnehezebb dolga, hiszen hamar felül kellett írnia a fejében azt az előzetes listát, amit korábban megalkotott a lányokról. Mindeközben könnyekből és drámai pillanatokból nem volt hiány, hiszen az Emeli Sandé dalával érkező Ács Cintia a stressztől és izgalomtól teljesen lebénult éneklés közben, előadását pedig félbe is kellett szakítania.

- Erre nem számítottam. Mindjárt sírok, olyan csalódott vagyok - mondta Tóth Gabi mentorsegédjének szomorúan a produkció után. Végül nem is kegyelmezett, és nem vitte magával az élő show-ba Cintiát. Ugyanerre a sorsra jutott Stephanie Semeniuc, aki egy George Gershwin-szerzeménnyel érkezett, illetve Sorbán Fanni, aki Pixie Lott egyik slágerével próbálkozott. A Vance Joy számával érkező Vince Aliz Liza, a Siát éneklő Jáger Kinga és Opitz Barbara viszont továbbjutottak, utóbbi Jennifer Hudson egyik szívhez szóló dalával nyűgözte le a mentorokat.

Tóth Gabi és választottjai: Opitz Barbara, Jáger Kinga  és Vince Aliz Liza

- Mivel a mentorházban hallottam először énekelni a lányokat, előttem tényleg abszolút tiszta lappal álltak. Éppen emiatt tudtam róluk a mentoruknak, Tóth Gabinak érzelemmentes, kizárólag a tényeken alapuló, racionális véleményt mondani. Szerintem ennek Gabi is örült, hiszen ő a mentorházig egyrészt már többször is hallotta őket énekelni, másrészt pedig óhatatlanul is érzelmi kötődés is alakult ki benne a versenyzők iránt - mondta Lotfi Begi, hazánk egyik legsikeresebb zenei producere és DJ-je.

Fotók: RTL Klub Sajtóklub

Ilyenre plasztikáztatta melleit a TV2 sztárja! Még nagyobb keblekre vágyik

Kíváncsi vagy, kik azok a hazai sztárok, akik bevallottan plasztikáztatták a mellüket? Te rájönnél, hogy a képeken szereplő hölgyek szilikont tetettek a mellükbe?

Ilyenre plasztikáztatta melleit a TV2 sztárja! Még nagyobb keblekre vágyik

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük