Az X-Faktorba egy rég látott énekesnő tért vissza - Rá sem ismerni

Lezajlott az X-Faktor második válogatója.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szombat este folytatódott az X-Faktor kilencedik évada. A tehetségkutató még október 5-én startolt el az RTL Klubon, a legelső válogatóhoz hasonlóan a második is tartogatott izgalmas és felemelő pillanatokat, de természetesen a vicces produkciókból sem volt hiány.

Egy rég látott arc tért vissza az idei X-Faktorba, Huszár Aletta a 2016-os szériában szerepelt, akkor sikerült az első válogatón továbbjutnia, ám a Mentorházba már nem jutott be, mert a Táborban elvérzett a székes feladatnál. A 17 éves lány három év alatt óriási átalakuláson esett át. Hollófekete haját kiszőkítette, és a végét rózsaszínre festette, sokkal több piercingje lett, illetve a fültágítóknak sem tudott ellenállni. A lány a bemutatkozófilmben elmesélte, hogy mostanra lenyugodott, és pozitív energiákkal érkezett a műsorba. A produkciója után a tinilánynak az értékelés alatt ByeAlex elmondta, hogy továbbra is erős hangi adottságokkal rendelkezik, és nagyon érdekes figurává változott. Természetesen most is sikerült a Táborba bejutnia.

Huszár Aletta 2016-ban és 2019-ben.
Huszár Aletta 2016-ban és 2019-ben.
Fotó: RTL Klub/X-Faktor

A zsűri által rosszabbnak megítélt énekeseket is mutatták, akiknek zömük inkább valamilyen mulatós slágerrel érkezett, Gáspár Laci ezeknek a produkcióknak kitalált egy külön besorolást, a "rendezvény kategóriát". Gáspár Laci, Dallos Bogi és Puskás Peti több olyan előadót tovább is juttatott, aki annyira rossz volt, hogy az már jó volt, ByeAlex pedig végig csak fogta a fejét. A zenész mentortársainak kínjában már csak ezt tudta mondani:

- Ne csináljátok már!

Horváth Adrián azon versenyzők közé tartozott, aki kellemes meglepetést okozott a zsűrinek. Mielőtt megcsillogtathatta volna tehetségét, elmesélte, több rendezvényen is fellépett már, és Michael Blue Feeling Good című dalával érkezett a műsorba. A mentorok ezután kijavították, hogy Michael Bubléra gondolt, emiatt kicsit szkeptikusan is álltak a 26 éves férfi előadásához. Leesett az álluk, miután tökéletesen elénekelte a dalt, ByeAlex az értékelésekor el is mondta, hogy szerinte Horváth Adrián éneklésre született.

Nem Adrián volt az egyetlen, aki négy igent besöpört, a Szlovákiából érkező C.O.O.L. formáció kifejezetten lehengerelte a mentorokat, de nagy meglepetést okozott a 14 éves Bottka Ferenc Dominik is, aki egy nagyon nehéz dalt adott elő, John Legendtől az All Of Me-t. A kamasz fiú annyira elvarázsolta Dallos Bogit, hogy a produkciója után a 22 éves énekesnő még egy ölelést is adott neki.

Voltak versenyzők, akik kicsit kiakadtak a zsűrire, mert végül nem juttatták tovább őket, ilyen volt Vanessza is, aki a Desperadótól a Táncolj! című számot adta elő. Gáspár Lacinak egyáltalán nem tetszett az előadása.

- Ne haragudj, de én csak hunyorítva mertelek nézni, mert nem akartam, hogy valami kivillanjon vagy kibuggyanjon. Magas volt ez a hangnem - fogalmazta meg kritikáját.

ByeAlexnek és Puskás Petinek sem volt jó véleménye a performanszról, egyedül csak Bogi adott igent a versenyzőnek. Miután visszatért Vanessza a backstage-be, kísérőjének felháborodottan öntötte ki szívét.

Menjünk innen a francba, nem is a hangom volt a kifogás. Igazad volt, itt bohócot csinálnak az emberből.

A második válogató végén a 15 esztendős Gyetyinás Attila produkciója könnyet csalt Gáspár Laci szemébe. A tinédzser, mielőtt előadta volna Máté Péter egyik dalát, elmesélte a mentoroknak, hogy csak a nagymamája tudta elkísérni a válogatóra, édesanyja dolgozik, édesapját viszont már hat éve nem látta.

- Nagyon remélem, hogy apukád látja ezt, és fel fog téged hívni, és meg fogja újítani a kapcsolatát veled - fogalmazta meg Gáspár Laci az értékelésekor, majd hozzátette, hogy Attilának itt a helye az X-Faktorban.

A fiatal srác végül négy igennel jutott tovább.

Dallos Bogi ilyen dögös bikiniben

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen bombázó Dallos Bogi, az X-Faktor új női zsűritagja bikiniben.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük