Hatalmas balhé az X-Faktorban - Gáspár Laci kiparancsolta az egyik versenyzőt a stúdióból
Az X-Faktor harmadik válogatóján kitört a botrány: az egyik versenyző teljesen kiakadt a mentorok kritikáitól.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Október 5-én indult el az X-Faktor 9. szériája, ami szombat este a harmadik válogatóval folytatódott az RTL Klubon. Az biztos, hogy most sem volt hiány tehetséges indulókból, vicces produkciókból és izgalmas pillanatokból.

Több olyan énekes is volt, aki teljesen lenyűgözte a mentorokat, de a nézők egy hatalmas balhénak is szemtanúi lehettek: az egyik előadó ugyanis teljesen kifordult magából a negatív kritikák hallatán.

Balhé a műsorban: földhöz vágta a mikrofont, és kiabált a mentorokkal

Subiné Szajkó Tímea, művésznevén Loca Pantera kilenc éven át mulatós stílusban énekelt, most azonban reggeatonra váltott. Összesen két hónapig járt csupán énektanárhoz, mert úgy érezte, nincs szüksége több oktatásra, hiszen jó hangja van, és tehetséges. Már neccharisnyás szettjén, valamint önmagát ábrázoló tetoválásán megakadt a mentorok szeme, és saját dalával sem nyűgözte le őket. Nem engedték, hogy végigénekelje a számot, és a véleményüket sem tartották vissza.

- Ez nagyon ízléstelen volt - mondta Dallos Bogi, mire a versenyző földhöz vágta a mikrofont, és teljesen kikelt magából. Odasietett a mentorokhoz, és kiabálni, veszekedni kezdett velük. Káromkodva kiosztotta őket, és bár Gáspár Laci nyugtatni próbálta, ez egyáltalán nem sikerült. Végül úgy kellett kizavarnia a stúdióból.

- Szégyenek vagytok mind a négyen - kiabálta a nő, miközben dühöngve kisétált a színpadról, és még be is mutatott a mentoroknak.

Alkalmi munkákból az X-Faktorba

A 26 éves Hujbek Dávidot párja nevezte be a versenyre titokban, korábban csak otthon, a családja körében énekelt. Alkalmi munkásként dolgozik, rossz anyagi helyzete miatt régi, karcos szemüvegét sem tudja lecserélni. Dallos Bogi szimpatikusnak találta, de úgy gondolta, nem válhat valódi előadóvá, ByeAlex pedig úgy vélte, nincs elég tehetsége, önbizalma ahhoz, hogy énekes legyen. Gáspár Laci azonban kiállt mellette, és felajánlott a fiatal neki egy új szemüveget is. Puskás Peti szintén igennel szavazott, sőt, végül ByeAlex és Dallos Bogi is megenyhültek, így négy igennel jutott tovább.

„Gyönyörű, kristálytiszta hangod van!” 

A 15 éves Ruszó Tibor egy kis faluból érkezett a műsorba, és már hatévesen fellépett egy falusi rendezvényen, ahol állítása szerint hatalmas sikert aratott. Ahogy elkezdett énekelni, a közönség hamarosan tapsolni kezdett, a mentorok pedig igencsak meglepődtek. Gáspár Laci és Dallos Bogi kristálytisztának nevezte a hangját, majd egyöntetű döntéssel juttatták tovább.

Ismerős arcok tértek vissza a műsorba

A Speranta zenekar egyik tagja nem véletlenül volt ismerős Puskás Petinek: Oláh Alexandra Klarissza 14 évesen már indult az X-Faktorban, most pedig egy népdalokat éneklő csapat énekesnőjeként tért vissza. A különleges hangzás elnyerte a közönség és a mentorok tetszését, Gáspár Laci állva tapsolt a produkció alatt. 

- Baromi jó volt, gyönyörű éneklés, brutál volt – mondta Dallos Bogi, és a többiekkel nagy egyetértésben juttatták őket tovább.

Pál Benjámin 2013-ban már szintén jelentkezett a műsorba, akkor azonban nem járt sikerrel. Most saját dallal indult Friderikusz Péterrel együtt, előadásuk pedig meggyőzte a mentorokat. A dal és maga a produkció is nagyon tetszett mindenkinek. Elmondták, úgy érezték magukat, mintha már az élő show-ban lennének, így egyetértettek abban, hogy a fiataloknak ott is a helyük.

Fiatal tehetségek

Jó néhány tizenéves fiatal versenyző is volt még, akiktől tátva maradt mindenki szája: többek között Morgan Matilda, Istenes Márk, Bocskai Mercédesz, Kalányos Mária, Farkas Károly és Márity Szonja is levette a lábáról a közönséget és a mentorokat, így velük is találkozhatnak majd a nézők a későbbiekben.

Vicces produkciók is akadtak bőven

Humoros, szokatlan produkciókból most sem volt hiány. Volt, aki köcsögdudával és borzasztóan hamis énekléssel próbálkozott - nem túl nagy sikerrel.

Egy másik fiatal nő pedig, úgy tűnt, nem igazán értette a tehetségkutató lényegét, előadása ugyanis csupán annyiból állt, hogy zenére ugrált és táncolt a színpadon. 

Dallos Bogi bombázó bikiniben

Az X-Faktor női mentora, Dallos Bogi igazi modellalkattal rendelkezik. Amellett, hogy nádszálkarcsú és magas nő, nagyon szép arca van, ráadásul a kamerák előtt is otthon érzi magát. Képes összeállításunkban összegyűjtöttük legdögösebb bikinis képeit.

Coverkép: RTL Klub/Szabó Gábor.

Ezt is szeretjük