„Ez a legrosszabb produkció volt ma este” - Az X-Faktor 2 kiesője miatt zúgolódnak a nézők
Ketten is kiestek az X-Faktor második élő show-jából, sok néző viszont egyáltalán nem értett egyet az eredménnyel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szombat este a második élő show-val folytatódott az idei X-Faktor az RTL Klubon. Dallos Bogi a Lányok csapatával, ByeAlex a Fiúk csapatával, Gáspár Laci a 25 év felettiekkel, Puskás Peti pedig egyetlen megmaradt zenekarával szállt versenybe a tegnapi adásban.

Nyolcan maradtak versenyben, a cél pedig az volt, hogy bejuthassanak a legjobb hat közé, így két versenyzőnek kellett távoznia a műsorból. Három szék volt, a mentorok a produkciók után dönthették el, hogy ki ülhet le. Amikor beteltek a helyek, de a mentorok újabb előadónak adtak széket, a nézői szavazatok döntöttek arról, hogy kinek kell felállnia, ki kerül a veszélyzónába. 

Take 3

A második élő show-t Puskás Peti csapata, a Take 3 nyitotta meg. Gáspár Laci megdicsérte a lányok stílusát, külsejét, és azt, hogy több szólamban énekeltek, de úgy gondolta, a szólóknak jobban kidolgozottnak, dinamikusabbnak kellett volna lennie. Puskás Peti nem értett vele egyet, megvédte mentoráltjait. ByeAlex szerint hamis volt a hangjuk, de az előző előadáshoz képest úgy érezte, sokat fejlődtek. A Take 3 végül helyet foglalhatott az egyik széken, ám később felállították őket.

Burai Renátó

Utánuk Gáspár Laci mentoráltja, Burai Renátó következett, aki most a romantikus oldalát mutatta meg. Puskás Peti szerint az előadás csodálatosra sikerült, de Dallos Bogi és ByeAlex is dicsérte a produkcióját. 

Bagdi Enikő

Dallos Bogi versenyzője, Bagdi Enikő a múltkori kritikák miatt egy energikusabb, mozgalmasabb produkcióval készült. ByeAlex szerint rengeteget fejlődött, Gáspár Laci pedig a hangját dicsérte. Puskás Peti viszont úgy gondolta, előző előadása sokkal jobbra sikerült.

A cikk az ajánló után folytatódik

Vanek Andor

Bye Alex énekese, Vanek Andor múlt heti produkciója nem sikerült annyira jól, ez pedig nagyon megviselte, és nehézségeket okozott számára a felkészülés során is. Tegnapi előadásával mindenkinek bizonyítani akart. Dallos Bogi azonban sok hibát hallott az éneklésében, de ByeAlex és Gáspár Laci egyáltalán nem értettek vele egyet. A mentorok három szavazattal úgy döntöttek, széket érdemel, ezért a nézők szavazással dönthették el, kit szeretnének továbbjuttatni. Végül a Take 3-nek kellett átadnia a helyét, így ők a veszélyzónába kerültek.

Dárdai Blanka

Dárdai Blanka egy saját dallal indult, melyet mentora, Dallos Bogi írt neki. ByeAlex úgy érezte, az előadás nem illett hozzá, nem volt elég mély, nem passzolt a személyiségéhez. Gáspár Laci is hasonlóan gondolta, sőt egyenesen kimondta, hogy ez most egyszerűen nem sikerült. Szerinte Blanka nem érezte jól magát a produkció során, és Puskás Peti is kemény szavakkal illette őt:

- Blanka, tőled nem ilyen énekléshez, nem ilyen bizonytalan hangokhoz, nem ilyen hibázásokhoz vagyunk szokva. És ez, igen, ez a legrosszabb produkció volt a mai este folyamán… Ma ez egy nagyon vesztes produkció volt - mondta. Így végül Dárdai Blanka mentoráltja egyetlen szavazatával a veszélyzónába került.

Manuel

Bye Alex versenyzője, Manuel saját dalt adott elő, ami Gáspár Lacinak nagyon nem nyerte el a tetszését, mivel szerinte nem volt benne dallam. Emiatt ByeAlexszel össze is kaptak kicsit, ő ugyanis megvédte mentoráltját. Puskás Peti is úgy gondolta, nem ez volt a legerősebb produkciója, de azt is hozzátette, hogy Manuelben sokkal több van, így végül széket szavaztak neki. A nézők ekkor úgy döntöttek, Bagdi Enikőnek kell felállnia, ő került a veszélyzónába.

Zdroba Patrik

Gáspár Laci versenyzője, Zdroba Patrik a Never Ending Story című számot énekelte, ami Puskás Peti szerint nagyon jó választás volt. Dallos Bogi és Bye Alex is csak dicsérni tudta őt, így nem volt kérdés, hogy széket érdemel. Végül Vanek Andor adta át a helyét a nézők döntése alapján, ő került a veszélyzónába.

Ruszó Tibi

Ruszó Tibi produkciója után mind a négy mentor állva tapsolt, ByeAlex pedig az asztalra állva ünnepelte meg versenyzője előadását. Puskás Peti szerint mindenkit túlszárnyalt, úgy vélte, a legjobb énekes állt akkor a színpadon, és Dallos Bogi szerint is gyönyörűen énekelt. Egyetértettek abban, hogy széket érdemel. A nézők úgy döntöttek, hogy Ruszó Tibi mellett Zdroba Patrik és Manuel lehetnek azok, akik biztosan ott lesznek a következő élő show-ban.

Végül a nézők szavazatai alapján a Take 3-nek és Dárdai Blankának kellett távoznia a versenyből. Így tehát a biztos továbbjutók mellett Bagdi Enikő, Vanek Andor és Burai Renátó került be a top 6-ba. A kommentelők közül rengetegen felháborodtak a végeredményen, és ezt meg is írták az X-Faktor Facebook-oldalán:

- Manuelnek kellett volna felállnia, nem pedig egy igazi tehetségnek! Igazságtalan az egész műsor!

- Egy nőre lehetett volna bízni ebben a szériában akármelyik világsztár dalát például Whitney Houstonét. Ez Blanka lett volna, nagy csalódás hogy kiesett.

- Hogy lehet, hogy Manuelt bent hagytátok? A fületek hogy van?

- Blankát sajnálom. Szuper tehetség és nem tudta megmutatni.

- Blankának a döntőben lett volna a helye.

A második élő show tehát ismét bővelkedett izgalmas produkciókban, nehéz döntésekben és szomorú fejleményekben, jövő szombaton pedig már csak a legjobb hat versenyző küzd majd egymással a továbbjutásért. 

Ennyire átalakultak az X-Faktor versenyzői

Az idei műsorban Bagdi Enikő átalakulása lett a leglátványosabb, hétköznapi báját dögös, dívás megjelenésre változtatták. De nem csak ő tett szert új fizimiskára: versenytársait is kezelésbe vették a stylistok. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire megváltoztak a 2019-es X-Faktor versenyzői. 

Coverkép: RTL Sajtóklub.

Ezt is szeretjük