Az X-Faktor nézői totál kiakadtak a 2 kieső miatt - Hőbörögnek a Facebookon
Az X-Faktor második élő show-jának nézői egyáltalán nem értettek egyet a mentorok döntéseivel és a végeredménnyel.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Előző héten, az X-Faktor első élő show-jában hárman is kiestek, ami miatt elszabadultak az indulatok mind a zsűri, mind a mentorok között. A második élő show-ban sem volt azonban hiány az izgalmakból. Most nyolc előadó bizonyíthatta be tehetségét, ám csak hatan maradhattak versenyben. Ismét a Táborban megismert székes szabályok uralkodtak: három szék volt, három biztos továbbjutó, és a mentorok mellett a nézők is dönthettek arról, ki maradhat, és ki búcsúzik a tehetségkutatótól.

A küzdelem most is szoros volt, a vélemények pedig igencsak megoszlottak. A produkciók közben, a köztes szavazások után is felháborodott kommentek árasztották el a Facebookot, sokan igazságtalanságot, bundát említettek. A végeredményen pedig még inkább kiakadtak a nézők: egyenesen háborogtak a hozzászólásokban.

Ketten is kiestek a második élő show-ban

ByeAlex zenekara, a Ricky & The Drunken Sailor kezdett a színpadon, akik Gáspár Laci számát adták elő, méghozzá nem a tőlük megszokott, hagyományos rockabilly stílusban. Gáspár Laci meghatódott, elmondta, sokat jelentett neki a választásuk, és gratulált a feldolgozáshoz. Ám Radics Gigi nem értett egyet, ő ugyanis inkább laposnak találta a produkciót, és úgy érezte, nem állt közel a fiúkhoz. Puskás Peti szintén osztotta a véleményét. Ennek ellenére megkapták az első széket.

Szekér Gergő egy francia a dallal készült. Radics Gigi túl merevnek, befeszültnek érezte az előadást, ByeAlex pedig elmondta, az elején utálta az egészet, a szám közben mégis megváltozott a véleménye, és összességében tetszett neki az előadás. Gáspár Laci szórakoztatónak és meglepőnek tartotta a produkciót, de mégsem tartotta elég meggyőzőnek. A mentorok véleménye alapján a veszélyzónába került.

Tamáska Gabriella hatalmas tapsot kapott. ByeAlex a „műsor hangjának” nevezte, de úgy érezte, többre is képes lenne. Puskás Peti, Radics Gigi és Gáspár Laci is csak dicsérni tudták a versenyzőt, úgy gondolták, egy igazi sztár áll a színpadon, így leülhetett a második székre.

Kovács Pál saját dalt mutatott be a színpadon. ByeAlexnek nem nyerte el a tetszését a szöveg, ám az előadást dicsérte, Radics Gigi pedig őszintének érezte a produkciót. A mentorok egyöntetűen úgy döntöttek, hogy elfoglalhatja a harmadik széket.

A cikk az ajánló után folytatódik

A Stolen Beat egy feldolgozást adott elő, a végén pedig két mentor is állva tapsolta őket. Puskás Peti teljesen odavolt a produkcióért, ám Radics Gigi szerint jócskán voltak benne hamis részek, amivel viszont ByeAlex nem értett egyet. Gáspár Laci szerint nem volt elég nagy hangsúly az éneklésen, ezért egy kicsit össze is szólalkoztak ByeAlexszel. Végül a veszélyzónába kerültek.

Arany Timit mind a négy mentor állva tapsolta meg. ByeAlex szerint hatalmas tehetség az énekesnő. Sőt, kiemelte, hogy ő a legjobb a mezőnyben, de úgy hallotta, amikor kieresztette a hangját, nagyon bizonytalan volt. Puskás Peti szerint is túlszárnyalt mindenkit, így Timi a nézők szavazatai alapján Ricky & The Drunken Sailors székét foglalhatta el. A kommentelők azonban teljesen kiakadtak a döntésen:

„Halláskárosult a zsűri! Végig remegett a hangja, hamis volt, rém gyenge!”

 „Ez nem igaz, nálunk mindenki rátok szavazott, szerintem bunda. Ha kiesnek, nem fogom nézni.”

„Igazságtalanság volt. De úgyis tovább jutnak.”

„A zsűri ugyanazt a műsort nézi, mint ami adásban megy?....vagy már megvan a győztes, csak segíteni kell??”

Az USNK hatalmas tapsot kapott, Radics Gigi bevallotta, a rajongójuk lett, de Gáspár Laci és Puskás Peti is csak dicsérni tudta őket. ByeAlex pedig egyenesen kijelentette, hogy a rapduónak van esélye megnyerni a műsort. A mentorok beszavazták őket a továbbjutók közé, így a nézők dönthettek: Kovács Pálnak kellett felállnia a székről.

Taka egy magyar számot adott elő, amivel mindenkit meglepett. Gáspár Lacit lenyűgözte az énekes produkciója, és a többi mentor is egyetértett: teljesen elérzékenyültek a dal hallatán. A nézők szavazatainak köszönhetően Arany Timinek kellett felállnia a székről, az ő helyét foglalhatta el. A kommentelők viszont ismét felháborodtak:

„Ki ne találjuk már, hogy Tamás nem állt fel, bunda!”

„Csalás, bunda, vicc.”

„Az egész műsor meg van előre írva, rendezve…”

A szavazás lezárása után kiderült, hogy a Ricky & The Drunken Sailornak és Szekér Gergőnek kellett búcsúznia a versenytől. A nézők azonban ismét háborogtak. Sokan nem értettek egyet a végeredménnyel, és csalódott, felháborodott kommentek lepték el a Facebookot:

„Sajnálom a Gergőt, sokkal jobb énekes, mint a Pali!!”

„Csalás az egész!”

„Gergőnek kellett volna tovább jutni!”

 „Pali került be...már eddig sem kellett volna eljutnia. Az igazi tehetségektől veszik így el a helyet.”

„ Gergő jobb volt, mint Timi vagy Pali... Nevetséges az egész!!!"

Ezt is szeretjük