Wolf Kati eszméletlenül dögös ruhába bújt - A Dal legszebb versenyzője volt

Wolf Kati nagyon szexi ruhát választott A Dal 2020 című műsorba.

wolf-kati-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Wolf Katit az X-Faktor első, 2010-es szériájában fedezte fel magának újra az ország. Az énekesnő akkor a 25 év felettiek csapatát erősítette, amelynek mentora Nagy Feró volt. A 45 éves sztár most A Dal 2020 második elődöntőjében nyűgözte le ismét egykori mentorát, aki a köztévé műsorában Pély Barna, Apáti Bence és Vincze Lilla mellett foglal helyet a zsűriben. 

Wolf Kati a Szerelem, miért múlsz? című slágerének angol változatával képviselte hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon Düsseldorfban. A What About My Dreams? című számot a külföldiek is megszerették, a dalt és az énekesnőt a német lapok is az esélyes nyertesek közé sorolták. Végül a 22. helyen végzett. 2015-ben a Ne engedj el című dalával versenyzett A Dalban, amivel bejutott a döntőbe, de nem ő lett a műsor nyertese.

Wolf Kati nagyon dögös ruhába bújt 

A Dal 2020 győztese ebben az évben nem képviseli Magyarországot az Eurovízión, ehelyett a legnagyobb hazai fesztiválok színpadjára léphet, kiemelt médiatámogatásban részesül, és zenei pályájára fordítható támogatást is kap.

Wolf Kati a második válogatóban a Próbáld még című dalát adta elő, amelynek nemcsak előadója, de szerzője is ő maga. Mindegyik zsűritag 9 pontot adott neki, így 44 ponttal bejutott az elődöntőbe. 

Nemcsak énekhangjával, de megjelenésével is tarolt: nagyon dögös volt az átlátszó csipkeoverallban. Képes összeállításunkban megnézheted, Wolf Kati mit viselt A Dal 2020-ban. 

Ezt is szeretjük