Weisz Fanni első babapocakos fotója: kiderült, hányadik hónapban jár

A 31 éves modell első gyermekével várandós, azt is elárulta, a várandóssága hányadik hetében jár.

Weisz Fanni babapocakja
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Weisz Fanni tegnap este tudatta a közösségi oldalain, hogy eljegyezte a párja, akivel első gyermeküket várják. A 31 éves sztár a romantikus, Velencében történt lánykérés részleteit is megosztotta követőivel. 

Weisz Fanni babapocakja

A gyönyörű modell ma egy fotóval köszönte meg a sok gratulációt, amin először láthatjuk a babapocakját. „Mekkorát nőtt a poci” - álmélkodott a kétgyerekes Horváth Éva a kép láttán, amin valóban szemmel láthatóan gömbölyödik Weisz Fanni pocakja. 

A szőke szépség maga írta tegnapi posztjában, hogy hamarosan eggyel nagyobb számúakra kell cserélnie a ruháit. A Blikknek elárulta, hányadik hónapban van. Kiderült, az első trimeszter legvégén, a harmadik hónap végén jár, és a baba nemét még ők sem tudják, arra egy babaváró bulin derül majd fény. 

- Tizenöt hetes a kis angyalkánk. Izgatottan várjuk a babaváró bulit, ahol kiderül majd, hogy kis herceget, avagy kis hercegnőt hordok-e a szívem alatt. 

Arról is beszélt, hogy a baba apjával már hosszú ideje egy párt alkotnak, beszéltek róla, hogy bármikor jöhet a baba, de arra nem számítottak, hogy Weisz Fanni ilyen hamar áldott állapotba kerül. 

Shane Tusup párja teljesen meztelen babapocakos fotót posztolt

Shane Tusup menyasszonya, Nagy Viktória Zoé művészi fotóval örökítette meg várandósságát.

Elolvasom

Cover-fotó: Facebook/Weisz Fanni

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük