Visszatér a képernyőre az egyik legismertebb magyar tévés

Vujity Tvrtko az ATV képernyőjén tér vissza.

vujity-tvrtko-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vujity Tvrtko visszatér Magyarországra, és több éves kihagyás után a képernyőre is. A televíziós szakember az Egyesült Államokból jön haza, ahol az elmúlt időszakot a fiaival töltötte. A nézők elsőként a nyári  Egyenes beszéd és az ATV Start műsorvezetőjeként találkozhatnak vele. A csatorna népszerű műsorainak műfaja nagyon közel áll Tvrtkóhoz, aki hosszú éveken át vezette a TV2 Mokka és Napló című műsorait.

- Izgalmas időszak elé nézünk, hiszem, hogy az ATV-vel sok közös sikert érünk majd el. Várom a közös munkát egykori kollégáimmal és jövendőbeli barátaimmal. Külön köszönöm a csatorna rugalmasságát, korrektségét és profizmusát - nyilatkozta.

Vujity Tvtrko új munkája miatt sem hagy fel a nemzetközi életformával. Felesége, Zsolnay Gyöngyi kosárlabdázó jelenleg is Angliában él, Tvrtko színházi előadásai pedig évek óta telt házzal futnak, ezeket elsősorban angolul és magyarul tartja, csak idén szeptembertől tíz országban 25 előadást hirdettek meg a nevével - olvasható a csatorna közleményében.

Ezt is szeretjük