Ő Völgyi Zsuzsi 20 évvel fiatalabb párja: 3 év után ezért nem költöztek össze

Az énekesnő és Kökény Tamás nem élnek együtt, mégis nagyon boldogok.

Völgyi Zsuzsi és párja
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Völgyi Zsuzsi boldogabb, mint valaha, de ezt nem veri nagydobra, magánéletéből szinte semmit nem mutat a külvilág felé. Pedig lassan már három éve, hogy rátalált a szerelem a nemzetközileg elismert zenész személyében. Kökény Tamással viszont ennyi idő elteltével sem költöztek össze.

Völgyi Zsuzsi és párja

Az énekesnő a Hot! magazinnak azt is elárulta, azért nem szereti kiteregetni magánéletét, mert amikor két évvel ezelőtt felvállalták szerelmüket a nyilvánosság előtt, rengeteg bántást kaptak. Kedvese ugyanis húsz évvel fiatalabb nála.

- Ez az én életem, és a magánéletem legyen tényleg a magánéletem. Azóta bármi történt velem, azt megtartom magamnak - részletezte.

Hozzátette, mivel nem posztoltak nap mint nap magukról és szerelmükről semmit, azonnal felröppentek a pletykák, hogy már nincsenek is együtt. Pedig a páros nagyon is boldog egymással, ám ennyi idő elteltével sem költöztek össze. Az énekesnő azt is elárulta, miért.

- Augusztusban már a harmadik évfordulónkat ünnepeljük, Tomi szép lassan belesimult az életünkbe. Az a kulcsa a szerelmünknek, hogy egy pár vagyunk, de nem élünk együtt, mind a kettőnknek megvan az otthona. Így nálunk nincsenek szürke hétköznapok, mindenki szervezi a saját életét. Nem múlik a vágyakozás a másik iránt, és minden egyes találkozásra nagyon készülünk, várjuk, és amíg nem látjuk újra egymást, addig hiányzunk egymásnak.

Völgyi Zsuzsi továbbra is egyedül neveli kislányát, a hétéves Glóriát, és legtöbbször kettesben vannak, ahogy párjával is inkább kettesben találkozik. Néha akad egy-egy közös, hármasban eltöltött program, de ez a ritkább felállás, és ez mindegyiküknek jó így.

Íme Dobrády Ákos gyönyörű párja: kisfia anyját ezért nem vette feleségül

Kapcsolatuk így is tökéletes, nem kell hozzá a papír, hogy jól működjön.

Elolvasom

Cover-fotó: TV2/Mokka

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük