Ő Görög Zita 7 évvel fiatalabb párja: Zsolt edző Marco Rossi mellett

Görög Zita jóképű párjával közös szelfin. Zsolttal egy közös gyermekük született, Timon 2018-ban jött a világra.

Görög Zita párjával
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

"Egy vacsi tegnap és pár perc ma. De végre picit együtt" - írta Görög Zita ahhoz a ritka Insta-fotóhoz, amelyen párjával, legkisebb gyermeke édesapjával látható.

Nem véletlen, hogy a szavaiból az jön le, nincs sok idejük egymásra, Laczkó Zsolt ugyanis a magyar labdarúgó-válogatott pályaedzője Marco Rossi mellett - mivel már elindult a 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság, rengeteg az elfoglaltsága.

Görög Zita a párjával

Azért egy közös kép megörökítésére volt idejük, a rajongók legnagyobb örömére. Mivel nem sokszor látni így őket együtt, mindig különleges, ha mégis kitesznek egy-egy szelfit. Nagyon szépek együtt, igazi álompárként festenek.

Zsolt egyébként hét esztendővel fiatalabb az egykori modellnél, idén nyáron ünneplik kapcsolatuk hetedik évfordulóját. Kisfiuk, Timon 2018-ban jött a világra.

Bár beszélni sem nagyon szokott a kapcsolatukról, még 2022-ben Csisztu Zsuzsának elárulta, hogyan ismerkedtek meg. Ugyanabba a kávézóba jártak a Római-parton - de hogy ez miért volt különleges, és hogyan alakult ki az első randi, azt ide kattintva olvashatod el korábbi cikkünkben.

Ő Szoboszlai Dominik gyönyörű, szőke barátnője: bikinis fotóin is bombázó

A focista szíve állítólag ezért a gyönyörű, fiatal nőért dobog, akinek nyilvánossá vált a közösségi oldala.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: RTL/Árulók - Gyilkosság a kastélyban

Ezt is szeretjük