A Romantic együttes fekete bombázója volt - Völgyi Zsuzsi ma már boldog családanya
Völgyi Zsuzsi férjével egy tündéri kislányt nevel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Romantic együttes 2000-ben robbant be a köztudatba, Gáspár Győző alapította meg a csapatot, melyet két énekesnő, a szőke hajú Kunovics Katinka és Jónás Andrea egészített ki. Utóbbi tag 2001-ben kivált a csapatból, és az ő helyébe lépett az akkor még fekete tincsekkel rendelkező, dögös énekesnő, Völgyi Zsuzsi.

Hatalmas sikert arattak, olyan örökzöld slágereket alkottak, mint a Vágyom rád, a Rólad szól, a Szeretem őt! vagy a Dal a távolból. A tagok az elmúlt években többször is feloszlottak, majd újra egyesültek, jelenleg nagy örömmel vállalnak el fellépéseket, például idén januárban a Papp László Sportaréna egyik mulatós rendezvényén, júliusban pedig a Budapest Park retró buliján táncoltatták meg a közönséget.

Amikor Völgyi Zsuzsi csatlakozott a Romantic együtteshez, csupán húsz esztendős volt. Érdekesség, hogy pont ekkortájt ismerkedett meg férjével, Gáborral, ám végül csak egy alkalommal randiztak, az élet elsodorta őket egymástól, mesélte a 38 éves énekesnő a Meglepetés magazinnak. Három évvel ezelőtt, egy internetes társkeresőn találtak újra egymásra.

- Szilveszterkor azt kívántam, hogy megtaláljam a párom, és nyolc nap múlva találkoztunk. Egyfolytában együtt voltunk, és csak beszélgettünk. Ő volt az egyetlen férfi, aki azt mondta nekem, hogy gyereket szeretne tőlem, innen tudtam, hogy ő az igazi - emlékezett vissza a lapnak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Esküvőzött a család ❤

Zsuzsi Völgyi (@zsuzsi_volgyi) által megosztott bejegyzés,

2016 januárjában kezdtek randizni, és szinte azonnal elhatározták, hogy családot alapítanak, de bő fél évig nem sikerült áldott állapotba kerülnie, elmondta, minden negatív terhességi tesztet kudarcként élt meg. Amikor megtörtént a csoda, ő volt az egyik legboldogabb nő a világon, kislánya, Glória 2017 márciusában született meg. Párjával pedig 2016 augusztusában kötötték össze az életüket.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Anyának lenni a legjobb érzés a világon !🙏❤

Zsuzsi Völgyi (@zsuzsi_volgyi) által megosztott bejegyzés,

Elmondta azt is, hogy kislánya a legfontosabb számára. Glória nagyon kiegyensúlyozott kislány, az éjszakákat is simán végigalussza, bár amikor kisebb volt, sokszor fájt a hasa, így gyakran felsírt az éjjel. Völgyi Zsuzsi eleinte nem szeretett volna második gyerkőcöt, de ha teherbe esne újra, akkor nagyon örülne neki.

Így fest Győzike kisebbik lánya, a 17 éves Virág

Győzike lányai közül Gáspár Evelin gyakran szerepel a médiában, illetve sűrűn is ad interjút, ám a sztár kisebbik gyermekét, Virágot csak ritkábban lehet látni napjainkban. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest most a 17 éves Gáspár Virág.

Ezt is szeretjük