Gáspár Evelin fürdőruhás fotókat posztolt - Kapott értük hideget-meleget
Gáspár Evelin fürdőruhás fotókon mutatta meg alakját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gáspár Evelin vékonyabb, mint kamaszkorában. Duci gyerekként ismertük meg a Győzike Show-ban, 13 évesen 110 kilót mutatott alatta a mérleg, tiniként pedig a férfiosztályon vásárolt ruhákat, és előfordult, hogy az apja, Gáspár Győző kisebb méretű ruhákat hordott, mint ő. Az elmúlt években aztán sikeresen lefogyott, 178 centijéhez 72 kilós, és már az öltözködés sem problémás számára. 

Gáspár Evelin 25 éves korára bátran bújhat divatos bikinibe és fürdőruhába is. Legutóbb egy fekete, egyrészes darabban mutatta meg alakját, amihez egy bálnát ábrázoló ikont tett ki. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

🐳

⚡️GE⚡️ (@evelingaspar) által megosztott bejegyzés,

A fürdőruhás fotójáért kapott hideget-meleget. Többen kritizálták: van, aki azt írta, ilyen combokat ő nem mutogatna, és volt olyan női kommentelő, aki vízilónak nevezte. A követőinek jó része ugyanakkor megvédte, szerintük igenis van mire büszkének lennie ("egyáltalán nem bálna, inkább delfin vagy"), és többen kiosztották a bántó hangnemben kritizálókat: kemény munka van abban, hogy valaki ilyen sokat fogyjon, és megtartsa az alakját. 

"Nem kell foglalkozni az ostoba, buta emberekkel. Ha ha tudnak azt, hogy menyi energiába kerül az, hogy ilyen jól kinézzen az ember, akkor nem beszélnének, se nem írnának ilyeneket, ugyanis nem kis teljesítmény, amit te is ügyesen leadtál, és csak gratulálni tudok hozzá, nagyon csinos vagy!!! Nem szokásom reagálni a celeb postokra, de ezt nem hagyhattam szó nélkül. Egy tanács: egyik füleden be, másikon ki és rázd meg magad, hogy leperegjen rólad a sok irigy ember beszólása!!!" – írta egy hozzászóló.

gsapar-evelin-furdoruha
Fotó: Instagram/Gáspár Evelin

Gáspár Evelin tavaly augusztusban horvátországi nyaralásáról is posztolt fürdőruhás fotókat. Rengeteg dicséretet kapott, de néhány károgó ekkor is megtalálta. 

Gáspár Győző kisebbik lánya egykor és most

Gáspár Virág három-, Evelin 11 éves volt, amikor a Győzike Show-ban megismerte őket az ország, most pedig Evelin 25. születésnapját ünnepelték. A fontos eseményre Budapest egyik exkluzív, a Lánchídra néző rooftop bárjában gyűltek össze.

Ezt is szeretjük