Szülés után küzd a pluszkilókkal! A magyar énekesnő a nehézségekről mesélt
Völgyesi Gabriella énekesnő egy kismamáknak kitalált edzéssel fogy.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár nem nagyon látszik rajta, Völgyesi Gabriella január eleji szülése óta küzd a terhesség alatt felszedett pluszkilókkal.

A Unique együttes 35 éves énekesnője a TV2 Aktív című műsorának kamerái előtt azt is elárulta, milyen különleges módon kívánja ledolgozni a súlyfelesleget.

Babakocsi-fitnesz

- Nem tartom magam vékonynak, bőven van mit letornáznom. Olyan négy-öt kilóról beszélünk, ami nem egy nagy dráma, de szeretnék megszabadulni tőle. Ez most azonban még nem igazán megy, mert nincs rá sem időm, sem energiám - kezdte a mesélést.

Arra azonban mindig figyel, hogy hetente ötször elmenjen a kis Martinnal sétálni, ami a lakóhelyük adottságainak köszönhetően azért már felér egy kis edzéssel.

- Szerencsére olyan helyen lakunk, ahol dimbes-dombos utcák vannak. Az egyiken fel-, a másikon lejövünk, ennek pedig már komoly sportértéke van - folytatta.

Babakocsi-fitneszre is azért játnak, mert minden olyan mozgásforma érdekli, amit anyukaként űzhet a kisfiával. Martin szerencsére mindenben benne van. Amúgy sem problémás gyerek: akkor sír, ha akar valamit, ha éhes vagy álmos, és nem tud elaludni, amúgy többnyire csendes, eljátszik magában.

Koncertre jár

- Szerintem nincs olyan, hogy jó baba vagy rossz baba, mindegyik édes. Az anyának és az apának kell kellőképpen türelmesnek lennie ahhoz, hogy a pici jól fejlődjön, és jó kapcsolat alakuljon ki közöttük - véli.

A baba volt már a Unique együttes koncertjein is. Nem véletlenül, hisz annak nem csak édesanyja a tagja, hanem édesapja, Kovacsics Ádám is, aki Völgyesi Gabival már 14 éve egy párt alkot. Valamelyik nagymama vagy rokonok vigyáznak a kicsire, amíg szülei a színpadon vannak.

- Élvezi, amikor anya vagy apa énekel neki. Csillog a szeme, és elkezd gügyögni. Valószínűleg azért, mert amikor a hasamban volt, akkor is bőven jutott zenei élményekhez - vélte.

Fotó: TV2 Sajtószoba, Aktív

Ezt is szeretjük