Ezért nem lesz idén X-Faktor: az RTL bemutatta, milyen sikerműsort ad helyette

2023-ban nem lesz X-Faktor az RTL-en, helyette egy másik híres tehetségkutatóval készült a csatorna.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Idén valóban nem lesz X-Faktor, az RTL 2023-ban egy másik, világszerte nagy népszerűségnek örvendő tehetségkutatóval várja a nézőket. 

Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója ugyanakkor a Fókuszban azt mondta, az, hogy ebben az évben nem készülnek újabb X-Faktor-évaddal, nem azt jelenti, hogy soha többé nem lesz. Az RTL idei nagy meglepetése a The Voice tehetségkutató műsor lesz, amibe már várják a jelentkezőket, akik szeretnék megmérettetni magukat.

Voice az RTL-en

"Az RTL 2001 óta teret adott a tehetségeknek, hogy megmutassák magukat és sok versenyző szép karriert épített egy-egy műsor után. A Csillag születik, a Hungary’s Got Talent, a Made in Karantén és minden idők legsikeresebb tehetségkutató műsora az X-Faktor után - ami évről-évre hatalmas újításokkal tudott a csúcson maradni és 11 évadon át volt a nézők kedvence - érkezik a The Voice, ami idén a szünetre vonuló X-Faktort váltja.

A 2022-es X-Faktor mentorai és műsorvezetője.
A 2022-es X-Faktor mentorai és műsorvezetője.
Fotó: RTL Magyarország

Az évekkel ezelőtt Magyarországon már sugárzott műsorhoz képest, az új The Voice-t az X-Faktor sikeres stábja, az UFA Magyarország gyártja, ami garancia a minőségre és a szórakoztatásra.

A cikk az ajánló után folytatódik

A The Voice egy énekes tehetségkutató showműsor (ITV formátum). Ám a meghallgatások merőben eltérnek az eddig megszokottól, hiszen itt a Zsűritagok úgy választják ki a meghatározott számú versenyzőiket, hogy az első megmérettetésen nem látják, csak hallják őket, így csupán a fülükre és a megérzésükre tudnak hagyatkozni.

the-voice

A versenyzőknek pedig elég lesz egy Zsűritagot meggyőzniük ahhoz, hogy továbbjussanak, ugyanis, ha az egyikük megfordul a versenyző felé, azzal automatikusan tovább is juttatta a csapatába. Abban az esetben, ha többen megfordulnak, a versenyző választhat, kinek a csapatába szeretne kerülni. A válogatókat pedig majd a Párbajkörök és hasonlóan az X-Faktorhoz, az Élő showk követik. 

Akik eddig bizonytalanok voltak, vagy úgy gondolták nem alkalmasak egy ilyen típusú megmérettetésre, vagy egyszerűen kizárólag csak a hangjukkal szeretnének bizonyítani, itt a lehetőség, azaz a The Voice, ahol a hang a legnagyobb fegyver" - áll az RTL ma este kiadott közleményében. 

Herceg Erika smink nélkül

A 2022-es X-Faktor nézői a képernyőn tökéletes sminkben láthatták, de a közösségi oldalát követői a festetlen arcát is megismerhették, amikor a stúdióba érkezéséről posztolt. Képes összeállításunkban nemcsak Herceg Erikát láthatod smink nélkül és kifestve, hanem az X-Faktor eddigi női mentorait is. 

Ezt is szeretjük