A 2013-as VIVA Comet legdögösebb sztárjai
Képgaléria
A 13. VIVA Comet sem volt mentes a bájaikat merész ruhákban megmutató hazai sztárokból.

Dia

 	Palvin Barbara 	A 19 éves világhírű modell áttetsző betétekkel megbolondított, fekete, uszályos ruhában érkezett a gálára díjkiosztóként.

Palvin Barbara

A 19 éves világhírű modell áttetsző betétekkel megbolondított, fekete, uszályos ruhában érkezett a gálára díjkiosztóként.

Dia

 	Szabó Zsófia 	A Jóban Rosszban színésznője a Joó Beatrix által tervezett Sentiments Couture egy átlátszó, csipkével díszített felsőrészből és türkiz, tüll szoknyából álló darabjában keltett feltűnést.

Szabó Zsófia

A Jóban Rosszban színésznője a Joó Beatrix által tervezett Sentiments Couture egy átlátszó, csipkével díszített felsőrészből és türkiz, tüll szoknyából álló darabjában keltett feltűnést.

Dia

	Tolvai Reni	A 2010-es Megasztár nyertese idén legfeljebb csak rózsaszín hajával botránkoztathatott meg egyeseket, de ruhája jóval visszafogottabb volt, mint a tavalyi. A fekete darab jól megmutatta kidolgozott testét, főként hasizmát.	Kapcsolódó cikkek:	A 2012-es VIVA Comet legdögösebb sztárjai »

Tolvai Reni

A 2010-es Megasztár nyertese idén legfeljebb csak rózsaszín hajával botránkoztathatott meg egyeseket, de ruhája jóval visszafogottabb volt, mint a tavalyi. A fekete darab jól megmutatta kidolgozott testét, főként hasizmát.

Kapcsolódó cikkek:
A 2012-es VIVA Comet legdögösebb sztárjai »

Dia

 	Sarka Kata 	Hajdú Péter felesége a TV2 A Szépségkirálynő című műsorának döntős szépségeivel érkezett, akik azonban labdába sem rúghattak kísérőjük mellett: a 26 éves sztármami élénksárga, szűk fűzőjéből szinte kibuggyanó mellei elterelték róluk a figyelmet. 	Kapcsolódó cikkek: 	A 2013-as Story-gála legdögösebb sztárjai »

Sarka Kata

Hajdú Péter felesége a TV2 A Szépségkirálynő című műsorának döntős szépségeivel érkezett, akik azonban labdába sem rúghattak kísérőjük mellett: a 26 éves sztármami élénksárga, szűk fűzőjéből szinte kibuggyanó mellei elterelték róluk a figyelmet.

Kapcsolódó cikkek:
A 2013-as Story-gála legdögösebb sztárjai »

Dia

	Cinthya Dictator	A Csillag Születikkel ismertté vált énekes, Varga Viktor fotós barátnője kiérdemelhette volna az est leglengébb sztárja címet: átlátszó, csipkés ruhája alá nem húzott se melltartót, se bugyit.

Cinthya Dictator

A Csillag Születikkel ismertté vált énekes, Varga Viktor fotós barátnője kiérdemelhette volna az est leglengébb sztárja címet: átlátszó, csipkés ruhája alá nem húzott se melltartót, se bugyit.

Dia

	Iszak Eszter	A 13. VIVA Comet díjátadó gála női műsorvezetője, Iszak Eszter ötször öltözött át a show alatt: legutolsó, szűk fekete minijét különlegessé tevő, háromszögekből összefonódó kiegészítője valószínűleg a kereskedelmi csatornára szerette volna emlékeztetni az est résztvevőit.

Iszak Eszter

A 13. VIVA Comet díjátadó gála női műsorvezetője, Iszak Eszter ötször öltözött át a show alatt: legutolsó, szűk fekete minijét különlegessé tevő, háromszögekből összefonódó kiegészítője valószínűleg a kereskedelmi csatornára szerette volna emlékeztetni az est résztvevőit.

Dia

	Hien	A 19 éves énekesnő ezúttal is Rúzsa Magdolna divattervező egy gyönyörű, királykék muszlinból készült estélyi ruhájában tündökölt, melyet rózsaszín tűsarkúval és retiküllel dobott fel.

Hien

A 19 éves énekesnő ezúttal is Rúzsa Magdolna divattervező egy gyönyörű, királykék muszlinból készült estélyi ruhájában tündökölt, melyet rózsaszín tűsarkúval és retiküllel dobott fel.

Dia


            	Zséda
            	A magyar énekesnő egy figyelemfelkeltő anyagkombinációjú, de visszafogott színű ruhában érkezett a Cometre.

Zséda

A magyar énekesnő egy figyelemfelkeltő anyagkombinációjú, de visszafogott színű ruhában érkezett a Cometre.

Fotó: Red Lemon

Dia

	Radics Gigi	A legjobb női előadónak járó Comet-gömb tulajdonosa a színpadon még pirosban jelent meg, az újságírók hadát már elegáns kis feketében fogadta.  

Radics Gigi

A legjobb női előadónak járó Comet-gömb tulajdonosa a színpadon még pirosban jelent meg, az újságírók hadát már elegáns kis feketében fogadta.  

Dia

	Horváth Éva	A VIASAT3 műsorvezetője egy a nőies idomait kihangsúlyozó, testhezálló, fekete Magenta darabban vonzotta a tekinteteket.

Horváth Éva

A VIASAT3 műsorvezetője egy a nőies idomait kihangsúlyozó, testhezálló, fekete Magenta darabban vonzotta a tekinteteket.

Dia

 	Osvárt Andrea 	A nemzetközileg is elismert színésznő a USE egy halványrózsaszín, metálos fényű ruhájában adta át a Tankcsapdának A Magyar Könnyűzenéért díjat.

Osvárt Andrea

A nemzetközileg is elismert színésznő a USE egy halványrózsaszín, metálos fényű ruhájában adta át a Tankcsapdának A Magyar Könnyűzenéért díjat.

Dia

 	Fésűs Nelly 	A gyönyörű magyar színésznő 40 felett is bátran bújhatott ebbe a szemkápráztató mintájú, alakját kihangsúlyozó overálba.

Fésűs Nelly

A gyönyörű magyar színésznő 40 felett is bátran bújhatott ebbe a szemkápráztató mintájú, alakját kihangsúlyozó overálba.

Dia

 	Lola 	A 24 éves énekesnő egyszerű szabásvonalú, saját tervezésű, nude szín Sugarbirds ruháját nagyméretű arany nyaklánccal, és szegecses, fekete retiküllel dobta fel.

Lola

A 24 éves énekesnő egyszerű szabásvonalú, saját tervezésű, nude szín Sugarbirds ruháját nagyméretű arany nyaklánccal, és szegecses, fekete retiküllel dobta fel.

Dia

 	Görög Zita 	A kétgyerekes modell ugyancsak egy pasztell darab mellett döntött. A barna szépség megmutatta, hogyan lehet a kevesebb több.

Görög Zita

A kétgyerekes modell ugyancsak egy pasztell darab mellett döntött. A barna szépség megmutatta, hogyan lehet a kevesebb több.

Dia

 	Dér Heni 	A 27 éves énekesnő a Brázia arcaként természetesen Bráz Alexandra egy figyelemfelkeltő, fehér kreációjában mutatta meg új imidzsét, melyhez a szőkés, ombre haj is hozzátartozik.

Dér Heni

A 27 éves énekesnő a Brázia arcaként természetesen Bráz Alexandra egy figyelemfelkeltő, fehér kreációjában mutatta meg új imidzsét, melyhez a szőkés, ombre haj is hozzátartozik.

Dia


            	Gáspár Evelin
            	Győzike lányának Almássy Éva Esküvői és Alkalmi Ruhaszalonjában készült Jennifer Lopez egyik fellépőruhájának mintájára ez a szatén-tüll-organza anyagból megálmodott, több mint 100 Swarovski kristállyal díszített darab.

Gáspár Evelin

Győzike lányának Almássy Éva Esküvői és Alkalmi Ruhaszalonjában készült Jennifer Lopez egyik fellépőruhájának mintájára ez a szatén-tüll-organza anyagból megálmodott, több mint 100 Swarovski kristállyal díszített darab.

Dia


            	Mádai Vivien
            	Az M1 Legenda című műsorának háziasszonya fehér koktélruháját egy nagyméretű gyöngynyaklánccal dobta fel.

Mádai Vivien

Az M1 Legenda című műsorának háziasszonya fehér koktélruháját egy nagyméretű gyöngynyaklánccal dobta fel.

Dia

 	Nyári Edit és Aliz 	A Nyári-lányok mindegyike a szexi kis fekete mellett döntött, amit Edit egy pink-türkiz színű tűsarkúval színesített.

Nyári Edit és Aliz

A Nyári-lányok mindegyike a szexi kis fekete mellett döntött, amit Edit egy pink-türkiz színű tűsarkúval színesített.

Ezt is szeretjük
Fotó: