A 2014-es VIVA Comet sztárpárjai
Nézd meg, kik voltak azok a hazai sztárpárok, akik megjelentek az idei díjkiosztón!

Dia

 	Som-Balogh Edina és Som Krisztián 	A Barátok közt egykori Kingája és a sorozat zeneszerzője kisfiuk születése óta negyedszer kaptak az egyével Noeltől kimenőt, amikor részt vettek a 14. VIVA Cometen.

Som-Balogh Edina és Som Krisztián

A Barátok közt egykori Kingája és a sorozat zeneszerzője kisfiuk születése óta negyedszer kaptak az egyével Noeltől kimenőt, amikor részt vettek a 14. VIVA Cometen.

Fotó: Red Lemon

Dia

 	Nyári Dia és Tóth Marci 	A Barátok közt színésznője és a 2013-as X-Faktor énekese az idei Story-gálán jelentek meg először egy párként - a Cometen is turbékoltak.

Nyári Dia és Tóth Marci

A Barátok közt színésznője és a 2013-as X-Faktor énekese az idei Story-gálán jelentek meg először egy párként - a Cometen is turbékoltak.

Fotó: Red Lemon

Dia

	Iszak Eszter és Dobrády Ákos	A TNT együttes egykori énekese 2014 februárjában jegyezte el a VIVA TV műsorvezetőjét, a pár az esküvőt sem akarja sokáig halogatni.

Iszak Eszter és Dobrády Ákos

A TNT együttes egykori énekese 2014 februárjában jegyezte el a VIVA TV műsorvezetőjét, a pár az esküvőt sem akarja sokáig halogatni.

Fotó: Red Lemon

Dia

 	Dundika és Majka 	A modellnek és a rappernek 2011 novemberében született meg a kisfia, Marián, aki jobban összeköti a szerelmeseket, mint a házassági papírok.

Dundika és Majka

A modellnek és a rappernek 2011 novemberében született meg a kisfia, Marián, aki jobban összeköti a szerelmeseket, mint a házassági papírok.

Fotó: Red Lemon

Dia

 	Kondákor Zsófia és Kembe Sorel 	A TV2 Jóban Rosszban című sorozatának sztárpárjának kislánya, Kátya 2013 júniusában jött világra, de esküvőt egyelőre nem terveznek.

Kondákor Zsófia és Kembe Sorel

A TV2 Jóban Rosszban című sorozatának sztárpárjának kislánya, Kátya 2013 júniusában jött világra, de esküvőt egyelőre nem terveznek.

Fotó: Red Lemon

Dia

 	Varga Viktor és Cinthya 	TV2 Édes Élet című műsorának sztárpárja idén is kitett magáért: Cinthya, mint egy háremhölgy, az énekes pedig egy indiai gurura hasonlító öltözetben parizott a díjkiosztón.

Varga Viktor és Cinthya

TV2 Édes Élet című műsorának sztárpárja idén is kitett magáért: Cinthya, mint egy háremhölgy, az énekes pedig egy indiai gurura hasonlító öltözetben parizott a díjkiosztón.

Fotó: Red Lemon

Dia

	Balázs Klári és Korda György	A legendás énekes házaspár fekete-fehérben adták egymásnak a kontrasztot - díjat adtak át a színpadon.

Balázs Klári és Korda György

A legendás énekes házaspár fekete-fehérben adták egymásnak a kontrasztot - díjat adtak át a színpadon.

Fotó: Red Lemon

Dia


            	Lola
            	A fiatal énekesnő új párjával, a basszusgitáros Czoller Bencével vett részt a VIVA Cometen.

Lola

A fiatal énekesnő új párjával, a basszusgitáros Czoller Bencével vett részt a VIVA Cometen.

Fotó: Red Lemon
Ezt is szeretjük
Fotó: