A 2011-es VIVA Comet-gála sztárpárjai
Nézd meg, mely hazai sztárpárok jelentek meg a VIVA Comet díjkiosztó gálán.

Dia

	Ördög Nóri és Nánási Pál	A fehérbe öltözött Ördög Nórát elkísérte a díjkiosztóra férje, Nánási Pál, aki büszkén pózolt gyönyörű felesége oldalán.	Kapcsolódó képgaléria:	Sztárpárok a 2012-es Story-gálán »

Ördög Nóri és Nánási Pál

A fehérbe öltözött Ördög Nórát elkísérte a díjkiosztóra férje, Nánási Pál, aki büszkén pózolt gyönyörű felesége oldalán.

Kapcsolódó képgaléria:
Sztárpárok a 2012-es Story-gálán »

Dia

	Varga Viktor és Linda	A Csillag születikben feltűnt jóképű énekest a Glamour- és Story-gálára is elkísérte gyönyörű kedvese, Linda, nem meglepő, hogy a VIVA Comet-gálára is együtt érkeztek.	Kapcsolodó cikk:	Nem túl korai? 2 hónap után összeköltözött szerelmével a népszerű magyar énekes »

Varga Viktor és Linda

A Csillag születikben feltűnt jóképű énekest a Glamour- és Story-gálára is elkísérte gyönyörű kedvese, Linda, nem meglepő, hogy a VIVA Comet-gálára is együtt érkeztek.

Kapcsolodó cikk:
Nem túl korai? 2 hónap után összeköltözött szerelmével a népszerű magyar énekes »

Dia

	Keleti Andrea és Kovács Zoltán	Keleti Andrea sem egyedül érkezett a magyar könnyűzenei élet rangos eseményére, vele volt ugyanis férje, Kovács Zoltán, akivel 1996 óta él boldog házasságban.

Keleti Andrea és Kovács Zoltán

Keleti Andrea sem egyedül érkezett a magyar könnyűzenei élet rangos eseményére, vele volt ugyanis férje, Kovács Zoltán, akivel 1996 óta él boldog házasságban.

Dia

	Balogh Edina és Som Krisztián	A Barátok közt bájos színésznője áprilisban erősítette meg a hírt, miszerint összejött Som Krisztiánnal, akivel saját bevallása szerint azóta is nagyon boldog párkapcsolatban él.	Kapcsolodó cikk:	Tombol a szerelem! Új párkapcsolatáról mesélt a Barátok közt színésznője »

Balogh Edina és Som Krisztián

A Barátok közt bájos színésznője áprilisban erősítette meg a hírt, miszerint összejött Som Krisztiánnal, akivel saját bevallása szerint azóta is nagyon boldog párkapcsolatban él.

Kapcsolodó cikk:
Tombol a szerelem! Új párkapcsolatáról mesélt a Barátok közt színésznője »

Dia

	Tolvai Reni és Kállay-Saunders András	A Megasztár 5 győztese elbűvölően nézett ki estélyi ruhájában, kedvese, Kállay-Saunders András pedig minden bizonnyal nagyon büszke volt rá.

Tolvai Reni és Kállay-Saunders András

A Megasztár 5 győztese elbűvölően nézett ki estélyi ruhájában, kedvese, Kállay-Saunders András pedig minden bizonnyal nagyon büszke volt rá.

Dia

	Király Viktor és Bea	A negyedik Megasztár jóképű győztese és csinos barátnője, Bea között olyan nagy a harmónia, hogy néhány héttel ezelőtt úgy döntöttek, összeköltöznek.	Kapcsolodó cikk:	Dúl a szerelem! Máris összeköltözött párjával a jóképű magyar énekes »

Király Viktor és Bea

A negyedik Megasztár jóképű győztese és csinos barátnője, Bea között olyan nagy a harmónia, hogy néhány héttel ezelőtt úgy döntöttek, összeköltöznek.

Kapcsolodó cikk:
Dúl a szerelem! Máris összeköltözött párjával a jóképű magyar énekes »

Dia

	Bencsik Tamara és Veres Ádám	A Megasztárban feltűnt szabadkai születésű énekesnő néhány hete műttette meg mellét, a végeredményt pedig alaposan kihangsúlyozta mélyen dekoltált ruhájával, melyben párja, Veres Ádám oldalán pózolt.	Kapcsolodó cikk:	Semmi sem tántorítja el! Cisztát találtak a mellében, mégis kés alá fekszik Bencsik Tamara »

Bencsik Tamara és Veres Ádám

A Megasztárban feltűnt szabadkai születésű énekesnő néhány hete műttette meg mellét, a végeredményt pedig alaposan kihangsúlyozta mélyen dekoltált ruhájával, melyben párja, Veres Ádám oldalán pózolt.

Kapcsolodó cikk:
Semmi sem tántorítja el! Cisztát találtak a mellében, mégis kés alá fekszik Bencsik Tamara »

Dia

 	Herczeg Zoltán és kedvese  	Az extrém divattervező láthatóan rajong piros ruhás kedveséért - és a szemüvegekért.

Herczeg Zoltán és kedvese

Az extrém divattervező láthatóan rajong piros ruhás kedveséért - és a szemüvegekért.

Ezt is szeretjük
Fotó: