Vitray Tamás és fiatalabb felesége először a tévében: az operaénekesnő Éva nagyon szép nő

Vitray Tamás és operaénekesnő felesége először adtak együtt tévés interjút. Kiderült, Évával már régóta ismerik egymást.

Vitray Tamás felesége
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mi is megírtuk tegnap a hírt, miszerint Vitray Tamás titokban feleségül vette a párját. Évával addig sosem mutatkozott a nyilvánosság előtt, most pedig az első televíziós interjújukra is igent mondtak.

A Fókuszban először mesélték el, hogyan találkoztak, majd szerettek egymásba.

Vitray Tamás felesége

Öt évvel ezelőtt léptek be egymás életébe: szomszédok lettek.

vitray-1
Fotó: RTL/Fókusz

- Nem történt semmi egyéb, szerelmes lettem. Mellettem lakott, lakik, itt, egy házzal odébb. Nem akkor találkoztunk először, mikor ide költöztem öt évvel ezelőtt. Csak köszöngettünk egymásnak egy darabig.

Azután mélyült el az ismeretségük, hogy elkezdtek együtt dolgozni: Vitray szakembert keresett a Csak ülök… csakazértis című YouTube-műsorához. Évát kérte fel gyártásvezetőnek, mivel kiderült, bár nem tévés, a színházi világban otthonosan mozog.

vitray-2
Fotó: RTL/Fókusz

- Zeneakadémiát végzett operaénekes vagyok, de már nem énekelek. Mikor Tamás ideköltözött 2019-ben, én már javában itt laktam, de több mint 35 éve ismertük egymást. Korábban találkoztunk Interoperett és egyéb alkalmakkor, fogadásokon, előadásokon. Távolról követtük egymást.

Bár Vitray válása után kijelentette, nem házasodik többet, ez nem így lett. Évával felgyorsultak az események, immár férj és feleségként élnek.

Vitray Tamás unokái először címlapon: Anna gyönyörű nő, Tamás nagyon jóképű pasi

Vitray Tamás először szerepelt unokáival az oldalán. Nagyobbik fiának két gyermeke már mindketten felnőttek.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Cover-fotó: RTL/Fókusz

Ezt is szeretjük