A Viszkis először mutatta meg gyönyörű feleségét - Első gyermeküket várják
A Viszkis felesége teherbe esett - lombikprogram segítségével fogant meg a gyerekük.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Viszkis, polgári nevén Ambrus Attila már öt éve él nagy boldogságban 18 évvel fiatalabb feleségével, Rékával, azonban eddig sosem mutatta meg őt a nyilvánosság előtt. Most viszont kivételt tett, ugyanis hamarosan megszületik az első gyermekük. Ezt az örömhírt a Best magazin ma megjelent számában  jelentették be.

Lombikprogram segítségével fogant meg a pici

A Viszkis és kedvese már régóta szerettek volna közös gyermeket, azonban természetes úton csak nagyon kevés volt az esélyük, hogy megfoganjon a baba. Ezért arra az elhatározásra jutottak, hogy belevágnak a lombikprogramba.

- Nekünk az volt a legfontosabb, hogy gyerekünk lehessen, az, hogy ezért mekkora árat kell fizetnünk, nem volt kérdés. Sok nő elköveti azt a hibát, hogy nem mer beszélni az egészségügyi gondjairól, pedig nekem megmondta a háziorvosom is, hogy sajnos mostanában a generációs probléma a meddőség - mesélte Réka, aki próbálkozott alternatív gyógymódokkal is, hogy teherbe essen, de ezek végül nem használtak nála.

A lombikprogramnak köszönhetően hamar megtörtént a csoda, az első próbálkozás után pozitív lett a terhességi teszt, a pár pedig csak úgy sugárzik a boldogságtól. A Viszkis felesége a terhesség korai szakaszában jár, de nagyon jól viseli a helyzetet, néha előfordulnak rosszullétek, de ez természetes. A Viszkis is nagyon várja, hogy megérkezzen a kis trónörökös.

- 50 éves vagyok, nem leszek fiatal apuka. De amíg balhéim voltak, tudatosan nem vállaltam gyereket. Másrészről pedig meg kellett hozzá találni a megfelelő társat is. Réka 18 évvel fiatalabb nálam, és bevallom, sok kérdőjel volt emiatt bennem. Egy gyerek ugyanis kétszemélyes feladat. Másfél évesen hagyott el az anyám, hosszan tudnék erről mesélni, ez milyen érzés, és nem akarom, hogy a gyerekem ezt átélje - magyarázta a Viszkis.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy a pici kislány vagy kisfiú lesz, Ambrus Attila viszont reméli, hogy inkább kislány lesz, mert fél, ha fia lesz, akkor nagyon fog hasonlítani rá. Persze, hozzátette azt is, a legfontosabb az, hogy egészséges legyen a gyermeke.

Ezt is szeretjük