4 hónap után visszatér a képernyőre! Az ország kedvence mától újra látható
Az idén ötéves Showder Klub visszatér a téli szünetről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ma estétől újraindul az RTL Klub egyik kedvenc műsora, az idén már ötéves Showder Klub.

Benk Dénes
Felméri Péter

Benk Dénes, Aranyosi Péter és Felméri Péter az RTL Klub reggeli műsorában voltak vendégek.

Öt évvel ezelőtt indult

Pontosan öt évvel ezelőtt indította útjára az RTL Klub a Showder Klub című műsort, amelyben a hazai stand up comedy műfaj legjobbjai lépnek fel hétről hétre.

Benk Dénes és kollégái a 8:08 Minden reggel című műsor vendégei voltak azon apropóból, hogy a téli szünetről visszatérve mától újra láthatják őket a tévénézők.

- Engem annak idején különcnek tartottak az iskolában, mert én szerettem egyedül a Monty Pythont - kezdte a jó hangulatú beszélgetést Benk Dénes.

A humoristákat a Showder Klub tette igazán híressé, ám a műfaj kedvelői már korábban is ismerték őket.

- Előtte is rendszeresen felléptünk, vidéken és Budapesten egyaránt, a tévéműsor csak annyiban forgatta fel az életünket, hogy utána már jobban megismertek az utcán - mondta Aranyosi Péter.

Sok függ a közönségtől

A modernkori nevettetők azt is elárulták, hogy a tévés fellépéseken csupán néhány perc jut egy-egy fellépőre, ezért a szerkesztők különböző jelzésekkel mutatják nekik, ha lejárt az idejük. Ezzel szemben a vidéki turnékon sokkal nagyobb teret kapnak.

- Amikor az országot járjuk, csak a témákat írjuk össze kulcsszavakban egy papírra. Mi tesszük sorrendbe az eseményeket, nem fix, amit kitalálunk, ez a közönségtől is függ. Ha mondjuk másfél órát tudnék beszélni, akkor a megszabott 40 percbe úgy próbálom belesűríteni az érdekesebb sztorikat - mesélte Felméri Péter.

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

Ezt is szeretjük