A V.I.P. együttesért megőrültek a 90-es években - Ennyit változtak 20 év alatt
A V.I.P. együttes tagjai rengeteget változtak az elmúlt években.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A '90-es években a fiúegyüttesek aranykorukat élték Magyarországon, számos csapat nagyon menőnek számított akkoriban. A tinilányok egyik nagy kedvence a V.I.P. zenekar volt, mely 1997-ben alakult meg. A csapatot Rácz Gergő, Rakonczai Imre, az öccse, Viktor, illetve Józsa Alex erősítette.

A fiúk első albuma már a megalakulásuk évében megjelent, ráadásul 1997-ben óriási megtiszteltetésben lehetett részük, ugyanis ők képviselték Magyarországot a Dublinban megrendezett Eurovíziós Dalfesztiválon. A Miért kell, hogy elmenj? című daluk összesen 39 pontot kapott, mely a 12. helyezésre volt elég.

Karrierjük csúcsán számtalan slágert gyártottak, ilyen volt a Keresem a lányt, a Szükségem van rád, a Fogd meg a 2 kezem vagy a Rohan az idő. Akkoriban a fiúk igazi szívtiprónak számítottak, sok lány ábrándozott róluk, ezért is volt számukra tragikus pillanat, amikor 2001 márciusában bejelentette a csapat, hogy feloszlik. Abban az évben egy Best of albumot is kiadtak, melyen a legnépszerűbb számaik szerepeltek, emellett egy búcsúkoncertet is adtak. Utána mindenki szólókarrierbe fogott, kivéve a Rakonczai fivérek, ők az R-port nevű duóban folytatták tovább zenei pályájukat.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak a V.I.P. együttes tagjai a megalakulás óta.

Ezt is szeretjük