58 évesen is bikinis bombázó a Napoleon Boulevard énekesnője - Friss fotókon Vincze Lilla
Vincze Lilla bikinis fotókat osztott meg közösségi oldalán.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Napoleon Boulevard zenekar a '80-as években nagy népszerűségnek örvendett, a Júlia nem akar a földön járni című slágerüket szinte mindenki hallotta már életében legalább egyszer. A csapat énekesnője a szőke hajú, dögös Vincze Lilla, aki csupán 25 esztendős volt, amikor bevették a zenekarba. Az EMeRTon-díjas énekesnő sokaknak ismerős lehet A Nagy Duett ötödik évadából, melyben Apáti Bence volt a partnere, emellett A Dal 2019 című műsorban zsűrizett.

2019 júniusában ünnepelte 58. születésnapját, de sokan el sem hinnék a korát, annyira remek formában tartja magát. Ezt az állítást alátámasztják a szeptemberben készült bikinis képei is.

vincze-lilla-bikini-1
Fotó: Facebook/Vincze Lilla

Vincze Lilla a Balatonon vitorlázott barátaival, ezzel a közös programmal búcsúztatták az idei nyarat. Láthatóan nagyon jól érezték magukat a magyar tengeren.

vincze-lilla-bikini-2
Fotó: Facebook/Vincze Lilla

Remek alakján látszik, hogy törődik az egészségével, rendszeresen főz például otthon, derült ki a FEM3 Café főzős műsoreleméből. Kapros-currys csirkét készített, köretnek pedig a bulgurt választotta, ami a rizs helyettesítője, és egészségesebb is.

60 fölötti sztárjaink bikiniben

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest Karda Bea, Szűcs Judith vagy éppen Sütő Enikő bikiniben.

Ezt is szeretjük