Ledobta az unalmas göncöket! Dögös nagyiként hódít az 50 éves Piroska
A VIASAT3 csapata ezúttal Piroskát és lányát segítette a megszépülésben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A VIASAT3 Jól nézek ki! című műsorának következő adásában egy rendkívüli asszonyt, Piroskát, valamint a lányát, Mariannt ismerhetik meg a nézők.

Piroska a kezelések előtt
Piroska az átváltozás után

Az asszony, vagy ahogy mindenki hívja: Piri mama, több mint 30 éve él boldog házasságban, és férjével ma is úgy imádják egymást, mint az esküvőjük napján.

Piroska családjának áldozta szépségét

Piri mama minden percét és megkeresett forintját gyermekeire és unokáira fordította. Önmagára valahogy sosem jutott sem idő, sem pénz, emiatt - bár még csak 50 éves - legalább 65 évesnek néz ki.

Piri mama leginkább a fogait szégyelli, olyannyira, hogy még gyermeke esküvőjén sem engedte, hogy lefotózzák. Sok éve álmodozik arról, hogy egyszer rendbe hozatja a fogsorát. Többek között ezt a vágyát teljesítette a Jól nézek ki! szupercsapata. Nemcsak fogait, bőrét is megvizsgálta egy szakember, dr. Németh Tamás plasztikai sebész megszabadította Piri mamát az arcán lévő anyajegyektől.

Az anyajegyek eltávolításának egyébként nem csupán esztétikai oka van, hanem a onkológiai is. A rosszindulatú bőrdaganat ugyanis általában a meglévő anyajegyekből alakulnak ki.

Piroska arcán azonban a rengeteg munka is nyomot hagyott. Ezért a doktor úr a ráncait botoxkezeléssel finomította. Piri mamán a végső simításokat Harmos Brigitta stylist végezte el, aki elhatározta, hogy úgy öltözteti fel az asszonyt, mint egy valódi úrinőt.

A fogyáshoz türelem kell

Piri mama lánya, Mariann 25 éves. Másfél éve született meg a kisfia. Mindig súlyproblémákkal küzdött, képtelen elfogadni hízásra hajlamos testalkatát.

Mariann a szépülés előtt
Mariann az átváltoztatás után

Mariann Horváth Évától olyan tornagyakorlatokat tanult, amelyeket akár otthon is el tud végezni. Bár nagyon szeretne a hasán plasztikai beavatkozást, a sebész szerint erre csak akkor kerülhet sor, ha eléri az optimális testsúlyát. Mariann még legalább 10-15 kilót szeretne fogyni.

Ezért segítője, Piros Erika stylist megajándékozta őt néhány hasznos alakformáló fehérneművel, hogy ezzel is kedvet csináljon a fogyókúrához.

Az anya-lánya páros átalakulásánál csak az volt meglepőbb, amikor találkoztak a megújulásuk után. Az örömteli pillanat könnyeket csalt Piri mama szemébe. A két nő látványos átalakulását mutatja be a Jól nézek ki! vasárnap, 10.25-től a VIASAT3 műsorán. Ha te is szeretnél Lakatos Márkkal és szakértő csapatával szépülni, akár kamerákon kívül, kattints a Jolnezekki.hu oldalra, ahol minden hasznos információt megtalálsz.

Fotó: Viasat3

Ezt is szeretjük