7 évig tartott, mire igent mondott! A magyar színésznő kollégájával házasodott össze

Verebes Linda hét év után mondott igen.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hamarosan 100. alkalommal lép színpadra Verebes Linda és Pindroch Csaba a Mr. és Mrs. című darabban.

A színészházaspár a színpadon egy férfi és egy nő kapcsolatának dilemmáit mutatja be, a társkereséstől egészen a válásig. Ennek kapcsán meséltek arról, hogyan indult az ő házasságuk.

Hét évig tartott, mire igent mondott

Verebes Linda a Mokka mai adásában azt mesélte,  ő a kezdetektől fogva biztos volt abban, hogy össze fognak házasodni, mégis, mire eljutottak az eljegyzésig, évek teltek el.

- Hét évig kérte a kezemet, mire igent mondtam. Én azt mondtam, hogy akkor legyen esküvő, amikor babát szeretnénk. Minden évben földobta a labdát Csabi, és amikor igent mondtam, akkor tudta, hogy abból hamarosan család is lesz - mondta a színésznő.

A lánykérésre Törökországban került sor, és nem igazán volt romantikusnak nevezhető a pillanat, amikor előkerült a gyűrű. 

- Pontosan annyiba került egy gyros, mint egy gyűrű, és nekünk csak két gyrosra volt pénzünk, úgyhogy végül egyet ettünk, és vettünk egy gyűrűt. Vehettem volna két gyűrűt is, de akkor éhen maradunk- elevenítette fel a lánykérést Pindroch Csaba.

Verebes Linda és Pindroch Csaba 2006-ban házasodtak össze, 2008 decemberében pedig, nem sokkal karácsony előtt világra jött a kislányuk, Mira, akinek születése után öt évvel megérkezett a második gyermekük is.

Fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük