Vasvári Vivien is Orbán Ráhellel és Rogán Cecíliával partizott: a miniszterelnök lánya új márkáját mutatta be

A miniszterelnök lánya legújabb brandjének szervezett eseményt, ahol Vasvári Vivien és Rogán Cecília is összeállt egy közös képre a házigazdával.

Vasvári Vivien Orbán Ráhellel partizott
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Orbán Ráhel csütörtök este rendezett nagyszabású eseményt legújabb brandjének, a Botaniq Collectionnek, ahova több magyar híresség is meghívást kapott.  

Vasvári Vivien Orbán Ráhellel partizott 

A miniszterelnök lánya a Pesti Vigadóban rendezte meg legújabb márkájának eseményét. Ahogy a Botaniq Collection hivatalos weboldaláról kiderül, a brand elsősorban exkluzív éttermeket, szálláshelyeket, élményeket kínál az érdeklődőknek, mindezt több hazai branddel közreműködve.

A márka eseményén a sztárvilág több alakja is jelen volt, a képek tanúsága szerint Vasvári Vivien is a meghívottak között volt, egy közös képre Orbán Ráhellel és Rogán Cecíliával is összeállt. 

Dobó Ági egykori szépségkirálynő egy gyönyörű, Merő Péter által tervezett ruhában jelent meg az eseményen, elkísérte férje, Kiss Csaba is.

Zimány Linda klasszikus, fekete ruhában érkezett, ami a kép leírása szerint  hamarosan debütáló saját márkájának, az LZ Studiosnak az egyik darabja. 

Rogán-Gaál Cecília túlragyogta Sarka Katát: csillogó estélyibe bújt a gálán

Rogán-Gaál Cecília díszes estélyi ruhát választott az 5. Inspiráló Nők Estjére.

Elolvasom

Cover-fotó: Profimedia

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Ezt is szeretjük