Hamar megtalálták a közös hangot! Vastag Csabát elbűvölte a szőke lány
Vastag Csaba egyik rajongóját vitte el egy romantikus vacsorára.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Életre szóló élménnyel ajándékozta meg egyik rajongóját Vastag Csaba, aki igazi lovagként romantikus vacsorával várta a csinos szőke lányt.

Az énekes bevallotta, hogy nagyon izgult a találkozó előtt, azonban felesleges volt aggódni, Petrával ugyanis hamar megtalálták a közös hangot.

Romatikus vacsora kettesben

Vastag Csaba pár hónapja behúzta a kéziféket: jobban figyel az egészségére és a rendszeres étkezésre. Úgy döntött, összeköti a kellemeset a hasznossal, és egy zsírégető klub nyereményének köszönhetően minden hónapban romantikát lop egy rajongója életébe.

Az első szerencsés lány egy divatiskola hallgatója, Petra volt, akit Csaba a Citadellára invitált egy exkluzív étterembe. A csinos lány először alig merte elhinni, hogy kedvencével tölthet egy estét, a különleges vacsora azonban minden várakozását felülmúlta.

- Izgatottan vártam a személyes találkozást, ugyanakkor ideges is voltam. Mint kiderült, teljesen feleslegesen. Csaba közvetlen és kedves volt. Tényleg kíváncsi volt rám és a mindennapjaimra, így hamar feloldódtam – mesélte boldogan Petra, aki élete egyik legkülönlegesebb élményének tartja az estét.

Közelebb került rajongójához

A nagy találkozás előtt azonban nemcsak a szerencsés nyertes, hanem az X-Faktor győztese is rendkívül izgult, hiszen eddig csak a koncerteken találkozott rajongóival, akikkel nem volt ideje közelebbről is megismerkedni.

- Egy kicsit féltem az első vacsorától, mert nem tudtam, mire számíthatok, hiszen ez egy teljesen új szituáció számomra. De szerencsére Petra, azon kívül, hogy nagyon gyönyörű, végig hihetetlenül kedves volt. Örülök a lehetőségnek, hiszen így közelebb kerülhetek a rajongóimhoz is – árulta el Csaba.

A fiatal tehetséggel egyébként a verseny óta valóban megfordult a világ, rengeteg felkérést kap. A koncertek mellett azonban természetesen időt szakít majd egy újabb randira is, egy újabb mázlista rajongóval.

Fotó: Redlemon

Ezt is szeretjük