Már 4 éves! Nézd meg Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor tündéri kislányát

A sztárpár a Delfines kaland című mozifilm vetítésére vitte el Nórit.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vannak sztárok, akik minden alkalmat megragadnak, hogy büszkélkedjenek gyerkőcükkel, ám olyanok is akadnak, akik féltve óvják csemetéjüket a kíváncsi szemek elől.

Együtt mozizott a család

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor ugyan nem rejtegetik kislányukat, nem lehet úton-útfélen a csöppség fotóiba botlani.

Jótékonysági vetítésen voltak

A Delfines kaland című 3D-s film jótékonysági vetítésére azonban magukkal vitték Nórit is.

Az eseményen résztvevők egyébként a Suhanj! Alapítvány javára ajánlhatták fel adományaikat, melyekből az internetes jegyrendelésekkel együtt a vetítés végére megközelítőleg 800 ezer forint gyűlt össze. Az összeg egy speciálisan kialakított kerekesszék árát teszi ki.

Ugyan a négyéves Bochkor Nóri még nem érzékelhette a rendezvény fontosságát, a filmen szemmel láthatóan remekül szórakozott.

A közös fotó tanúsága szerint a kislány már most nagyon hasonlít híres édesanyjára - szeme és haja színét is Várkonyi Andreától örökölte.

Nóri tiszta anyja

A kis Nóri rózsaszín ruhácskája fölött pedig - akárcsak édesanyja, vagány fekete bőrdzsekit viselt, talán felnőve igazi vadóc rocker lesz a sztárcsemetéből?

Mindenesetre bájos arcocskáján a rádiós fenegyerek, Bochkor Gábor vonásait is felfedezni, aki nem tagadja, új korszak köszöntött be az életébe Nóri érkezésével.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

A lurkó egyébként 2007 áprilisában jött a világra - jövő tavasszal ünnepli tehát ötödik szülinapját, de már most egyértelműen látszik: igazi szépség lesz belőle.

Fotó: IC Press

Ezt is szeretjük