Már 4 éves! Nézd meg Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor tündéri kislányát
A sztárpár a Delfines kaland című mozifilm vetítésére vitte el Nórit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak sztárok, akik minden alkalmat megragadnak, hogy büszkélkedjenek gyerkőcükkel, ám olyanok is akadnak, akik féltve óvják csemetéjüket a kíváncsi szemek elől.

Együtt mozizott a család

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor ugyan nem rejtegetik kislányukat, nem lehet úton-útfélen a csöppség fotóiba botlani.

Jótékonysági vetítésen voltak

A Delfines kaland című 3D-s film jótékonysági vetítésére azonban magukkal vitték Nórit is.

Az eseményen résztvevők egyébként a Suhanj! Alapítvány javára ajánlhatták fel adományaikat, melyekből az internetes jegyrendelésekkel együtt a vetítés végére megközelítőleg 800 ezer forint gyűlt össze. Az összeg egy speciálisan kialakított kerekesszék árát teszi ki.

Ugyan a négyéves Bochkor Nóri még nem érzékelhette a rendezvény fontosságát, a filmen szemmel láthatóan remekül szórakozott.

A közös fotó tanúsága szerint a kislány már most nagyon hasonlít híres édesanyjára - szeme és haja színét is Várkonyi Andreától örökölte.

Nóri tiszta anyja

A kis Nóri rózsaszín ruhácskája fölött pedig - akárcsak édesanyja, vagány fekete bőrdzsekit viselt, talán felnőve igazi vadóc rocker lesz a sztárcsemetéből?

Mindenesetre bájos arcocskáján a rádiós fenegyerek, Bochkor Gábor vonásait is felfedezni, aki nem tagadja, új korszak köszöntött be az életébe Nóri érkezésével.

A lurkó egyébként 2007 áprilisában jött a világra - jövő tavasszal ünnepli tehát ötödik szülinapját, de már most egyértelműen látszik: igazi szépség lesz belőle.

Fotó: IC Press

Ezt is szeretjük