Várkonyi Andrea és az édesanyja! Nézd, mennyire hasonlít rá a csinos híradós
Fotók!
Várkonyi Andrea megmutatta az édesanyját és az édesapját.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Várkonyi Andrea ritkán mesél szüleiről, így azt is kevesen tudják, hogy orvosdinasztiából származik: a családnak 11 orvos tagja van. Professzor édesapja 70 fölött is belgyógyászként praktizál, édesanyja pedig szemész főorvos. A család hisz a tanulás erejében: szerintük a szellemi frissességük kulcsa a folyamatos önképzés, az unalom pedig egyenes út a korai öregedéshez.

Várkonyi Andrea a fehér köpenyt egy idő után a híradózásra cserélte, a tanulást viszont nem adta fel: spanyol nemzetközi nyelvvizsgára készül, és pszichológiát hallgat a Szegedi Tudományegyetemen.

- Arra számítottam, hogy a szüleim "kiborulnak", ha feladom az orvosi hivatást, ám amikor bejelentettem, hogy tévézésre váltok, mindenben mellém álltak. Orvosként és sok pályakezdő fiatal főnökeként látták az egészségügy már akkor is nehéz helyzetét, és a saját lányuknak - bármennyire is büszkék voltak arra, hogy a nyomdokaikba lépek - nem tudták őszintén azt mondani: maradjon az egészségügyben. Óriási büszkeség nekik, hogy a mai napig tanulok, de ez nem is meglepő: orvosként ők is folyamatosan képzik magukat, pedig a sokadik ikszen vannak túl - mesélte a Tények híradósa.

Nézd  meg, mennyire hasonlít szüleire Várkonyi Andi!

Ez igazi szerelem! Várkonyi Andrea így hever Bochkor Gábor ölében

Várkonyi Andrea meghitt fotót posztolt a Facebook-oldalára.

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük