Várkonyi Andrea tetemes összegeket költ karácsonyi dekorációra - Elárulta, mi a gyengéje
Várkonyi Andrea imádja karácsonyi díszbe öltöztetni a lakást, mindig újabb és újabb dekorációval bővíti a készletet.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Várkonyi Andrea november 11-én ünnepli a születésnapját. Eddig a dátumig nem hajlandó semmire figyelni, ami a karácsonyhoz kötődik, de amint letelik, másnaptól már ünnepi lázban ég. 

Kidekorálja a lakást kívül-belül, feldíszíti a házat égősorral, fényfüzérekkel - mesélte a TV2 Mokka című műsorában. 

Várkonyi Andrea készül a karácsonyra

- Az az igazság, hogy nagyon tetemes összegeket költök el az erre szakosodott boltokban. Nyithatnék egy barkács- és karácsonyi üzletet. Borzasztó. Már nem tudom hova rakni, tényleg nem, de nem tudom kihagyni, és nem bírom ki, még a héten is lesz egy kör. Nekem annyira hozzátartozik az ünnepi hangulathoz, hogy szól a karácsonyi zene a boltokban, és veszek még 87 díszt és égőt. 

varkonyi-andrea
Fotó: TV2/Mokka

- Itt a stúdióban klasszikus díszek vannak, ez nekem nagyon tetszik, de én most egy másik irányban vagyok. Három éve vettem egy havas műfenyőt, tiszta fehér, csak kicsit átüt a zöld alatta. Trendi, rózsaszín-ezüst a színkombináció mindenben, az adventi koszorúknál is, amiket mindig mi csinálunk Nórival. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A 46 éves sztár azt is elárulta, hogy természetesen a karácsony középpontjában a lánya áll, akit sok kicsi és egy fő ajándékkal lep meg. 

- Nóri elképesztően jól fest pici kora óta. Hamar kiderült, hogy nagyon kreatív, egy absztrakt világot képvisel, és gyönyörűen fest, nagyon jó technikákat használ. Általában szülinapomra és karácsonyra is festeni szokott nekem. 

varkonyi-andrea-batch
Fotó: TV2/Mokka

Várkonyi Andrea lánya 13 és fél éves, de - ahogy a műsorban mondta - még van igény a Mikulásra, és az általa készített és feltöltött adventi naptárra is. 

- Nálam az adventi időszak a karácsonyi készülődésről, az együtt töltött időről szól. Nekem ez az együtt kuckózós időszak. A hideg miatt eleve többet vagyunk otthon, sokkal többet főzök-sütök, mindig készítek bejglit. 

Magyar sztárok és lányaik

Azt tartja a mondás: Nézd meg az anyját, vedd el a lányát! Ez Várkonyi Andreára és lányára egészen biztosan igaz lesz, amikor Nórit majd elkezdik ostromolni a fiúk. Nem ők az egyetlen anya-lánya páros a hazai sztárvilágban, akik olyanok, mint egymás tükörképei - a képes összeállításban még további ötöt nézhetsz meg.

Ezt is szeretjük