Várkonyi Andrea a Facebookon fakadt ki – Cáfolta a róla terjedő pletykákat
Várkonyi Andreáról hazugságokat terjesztettek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Várkonyi Andreáról a hazai sajtóban több olyan írás is megjelent a mai nappal, amelyben azt állították róla, hogy lelkileg mélypontra került, súlyosbodott az egészségügyi problémája, ugyanis köztudott, hogy szívritmuszavarral küzd. A munkájában sem tud maximálisan teljesíteni, több csoportos pszichológiai tréningjén, amelyet Gaál Viktor kollégájával tart közösen, nem jelent meg, az pedig, hogy a róla készült friss felvételeken csak úgy sugárzik a boldogságtól, csak egy álca, és egyfajta védőpajzsként funkcionál nála. A róla született írásokat egy neve elhallgatását kérő forrás információi alapján írták meg. A sztár most egy hosszas Facebook-posztban reagált a róla szóló pletykákra.

Várkonyi Andrea cáfolta a híreket

A 44 éves műsorvezető egy nyílt levélben fogalmazta meg, hogy mennyire elege van abból, hogy a magánéletével kapcsolatban különféle informátorok nyilatkoznak a sajtóban.

- Van az a pont, amikor az embernek, így nekem is, elege lesz abból, hogy nevük elhallgatását kérő “jól informáltak” fröcsögnek a sajtó különböző orgánumaiban. Abból még inkább elegem van, hogy mindezt úgy teszik, hogy engem egyik oldal sem kérdez meg - fogalmazott.

Leírta, hogy remekül érzi magát fizikailag és lelkileg is, egyedül a visszatérő hangszálgyulladása az, ami megnehezíti kicsit a hétköznapjait. Azt is cáfolta, hogy a munkáját nem végzi el rendesen.

- A munkámat, ami a pszichológia, maximálisan elvégzem, de miután a hivatásom mellett elsősorban édesanya vagyok, ez nem teszi lehetővé, hogy heti egy esténél többet legyek távol Nóritól. Értem ezalatt azt, hogy a csoportos pszichológiai foglalkozások az esti órákban zajlanak.

Megjegyezte azt is, hogy szívesen válaszol az újságírói kérdésekre, ha az egészségügyi állapota felől érdeklődnek. Telefonon, e-mailben és a közösségi platformokon is áll a sajtó rendelkezésére.

- Szerencsére az újságírók nagy többsége rendkívül korrekt, kiváló viszonyt ápolok velük. Ők, ha bármilyen információ birtokába jutnak, legyen az vélt vagy valós, egészen egyszerűen megkérdeznek. A többiek meg példát vehetnének róluk - fejezte be mondandóját.

Ezt is szeretjük