Megható búcsú! Várkonyi Andi így köszönt el az esti híradóban Azurák Csabától

Várkonyi Andrea és Azurák Csaba utoljára vezették a tényeket.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Péntek este a Tényekben utoljára láthatták együtt a nézők Azurák Csabát és Várkonyi Andreát.

Péntek késő délután a TV2 sajtóközleményben búcsúztatta el Azurák Csabát, mint a Tények műsorvezetőjét.

Puszival köszönt el Várkonyi Andi

- Én ma utoljára voltam ebben a díszletben. Nagyon köszönöm a megtisztelő, hat és fél éves figyelmüket! Hamarosan egy új műsorban viszont találkozunk - búcsúzott a tegnap esti híradó végén Azurák. 

- Ezt én nagyon várom, meg sok szerencsét hozzá! És ígérem, meg foglak nézni. Gyerek, adok egy puszi! - mondta Várkonyi Andrea, aki valóban adott két puszit kollégájának. 

A TV2 műsorvezetője rövid időre búcsút int a képernyőnek, április 8-án, pénteken utoljára köszönti a nézőket a Tények virtuális stúdiójából. A szakember 2009 óta vezeti a TV2 hírműsorát Várkonyi Andreával. Azurák Csaba hamarosan új műsorával tér vissza a TV2 képernyőjére. Dirk Gerkens, a TV2 Csoport vezérigazgatója köszönetét fejezte ki a búcsúzó híradós munkájáért - áll a TV2 közleményében.

- Köszönünk Csabának mindent, amit a Tényekért tett az elmúlt években, azonban nem kell sokáig nélkülözniük őt a nézőknek, mert a következő szezonban visszatér a képernyőre egy vadonatúj közéleti-politikai háttérműsorral, amelyben ismét megmutatja, milyen kiváló szakember - nyilatkozta Gerkens.

Fotó: TV2/Tények, címlapkép - TV2 Sajtószoba.

Ezt is szeretjük