Esküvő helyett szakítás! Szétment a magyar álompár

Őszre az esküvőt tervezte Varga Viktor és Cinthya, az álompár ehelyett végleg szakított.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Viharos szerelemnek indult, és amíg tartott, az is maradt Varga Viktor és Cinthya kapcsolata. Bár folyton civakodtak, és több kisebb szakításon is túl voltak, a TV2 Édes Élet című műsorának két szereplőjére sokan álompárként tekintettek, mert a szerethető, furcsa páros végül mégis mindig kibékült, és tovább turbékolt.

Ennek most vége, az énekes és fotós szerelme végleg szakítottak egymással. Hónapokig küzdöttek a kapcsolatukért, de eljött a pillanat, amikor mindketten feladták, és úgy érezték, hogy el kell engedniük egymást. Már külön is költöztek.

- Nagyon nagy szerelem volt, sajnálom, hogy véget ért. A legszomorúbb dolog, amit valaha megéltem, az az, hogy téged el kell, hogy veszítselek - mondta a 26 éves énekes elköltözésekor.

A Csillag Születik felfedezettje azt mondta a TV2 Aktív című műsorában, hogy bár ugyanolyan extrémek, de más családmodellből jöttek, és nem tudnak együtt működni. A legnehezebb pillanat számára az volt, amikor elbúcsúzott a lánytól, és az visszaadta a jegygyűrűjét. El még nem szakadt tőle, új lakásának falát Cinthya képei díszítik.

- Azt az embert veszítettem el magam mellől, aki a legeslegfontosabb volt nekem, és akinek nagyon-nagyon sok mindent köszönhetek - ezek már Cinthya szavai, aki talpig feketében gyászolja élete első nagy szerelmét. 

Fotó: TV2/Aktív

Leadkép és Facebook-kép: TV2 Sajtószoba

7 hazai sztár váratlan szakítása idén

Nézd meg azt a hét magyar sztárt, akinek a szakítása meglepett bennünket az idei évben!

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük