A TV2 sztárjának a szoknyája alá is bekukkanthattak a nézők
Fotók
A TV2 Sztárban sztár című műsora néha 18-as karikát kívánt volna.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A TV2 péntek este debütált Sztárban sztár című műsorában néha kijárt volna a 18-as karika. Miután a néhai Amy Winehose énekesnővé átalakult Varga Viktor előadta dalát, a műsorvezetőnek, Friderikusznak azt ecsetelgette, hogy két és fél órába telt, mire szőrtelenítették. Még hosszú szakállától is elbúcsúzott.

Fridi erre csak azt jegyezte meg, hogy milyen jó lába van, Lakatos Márk, az egyik zsűritag viszont ennél jóval messzebb ment: ő arra volt kíváncsi, hogy a férfiassága le van-e ragasztva. A 26 éves énekes erre azt válaszolta, hogy le volt, de a nemi szerve - itt nyomdafestéket nem tűrő szót használt - annyira erős, hogy visszaugrott.

- Gyerekek, moderáljátok magatokat! Önök a TV2 nem családi műsorát látják ettől kezdve - próbálta menteni a helyzetet Friderikusz.

Nézd meg, hogyan sikerült a Sztárban sztár férfi versenyzőinek átalakulása!

Megmutatta meg nőies domborulatait

Szinetár Dóra nem kisebb feladatot kapott a Sztárban sztár tegnapi első adásában, mint hogy alakuljon át Britney Spears énekesnővé, és a popzene királynőjeként adja elő annak Oops!… I Did It Again című slágerét. Ehhez természetesen az is hozzátartozott, hogy belebújjon az amerikai sztár videoklipjében is látható piros latex kezeslábasba.

Ezt is szeretjük