A magyar énekes lánya is bejutott az X-Faktorba! Fotókon a gyönyörű Polett
Az egyetemista Varga Polett is bejutott az X-Faktorba.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A Megasztárral ismertté vált Varga Feri lánya, az első házasságában született Polett is bekerült az X-Faktorba. Az első válogatóban állt színpadra, amelyben Puskás Peti, Tóth Gabi és Gáspár Laci is ledöbbent, hogy egykori tehetségkutatós kollégájának már felnőtt a nagyobbik lánya.

- Három éve itt élek Budapesten, és népegészségügyi ellenőrnek tanulok a Semmelweis Egyetemen - mondta fellépése előtt Polett, akit édesapja is szeretett volna elkísérni a válogatóra, de fellépése miatt végül mégsem ért rá.

 

 

Polett előadása Tóth Gabit, Puskás Petit és Gáspár Lacit meggyőzte, de ByeAlex unalmasnak találta, ami ki is ült az arcára. A fiatal lány végül továbbjutott. 

Balássy Betty és Varga Feri

Varga Feri 2005-ben jelentkezett a Megasztár harmadik évadába, amelynek második helyezettje és a legjobb férfihangja lett. A tehetségkutatóban lett szerelmes második feleségébe, Balássy Betty énekesnőbe, aki két gyermekkel ajándékozta meg a 46 éves énekest.

- Tízéves voltam, amikor anyu és apu elvált, de tudták annyira szépen kezelni, hogy ez ne viseljen meg túlságosan. Bettyvel az első pillanattól jóban voltunk, a készülő közös lemezükön énekelek is - mesélte Polett a Borsnak.

Fotó: Facebook/Varga Polett, RTL Klub/X-Faktor, FEM3 Café

Magyar sztárok lányai a tehetségkutatókban

Képeken azok a fiatalok, akik ismert szülő vagy szülők gyermekeként indultak valamelyik tehetségkutatóban. Nézd meg őket!

Ezt is szeretjük