Varga Izabella 2 évvel a Barátok közt után: most ezzel foglalkozik a színésznő

Varga Izabella nagy szerelme továbbra is a színészet, de civil szakmái is fontosak számára.

Varga Izabella foglalkozásai
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Varga Izabella és a Barátok közt szereplői számára hatalmas változás volt, amikor 23 év után véget ért a napi sorozat: az utolsó rész 2021 júliusában került adásba. 

A sikerszéria dr. Balogh Nóráját alakító színésznő ugyanakkor örült is a felszabadult idejének, hisz már évekkel korábban elkezdett újra tanulni, igyekezett több lábon állni. 

Varga Izabella foglalkozásai

Már jó tíz éve szerepelt a Barátok köztben, játszott máshol is, és megszületett a két kislánya, amikor hiányérzete volt, ezt pedig a drámatanárképzéssel elégítette ki. Később elkezdte érdekelni a coaching is, amibe a színészi és drámatanári tapasztalatait is bele tudta építeni. Jelenleg levelezőn kéthetente másfél napot egyetemre jár andragógia szakra. 

- Nemsokára megírom a szakdolgozatom, és lediplomázom. Aztán, ami a színészetet illeti, meglátjuk, milyen ajánlatok, felkérések találnak meg. Egy színész élete, főleg egy szabadúszóé amúgy is ilyen: várja a felkéréseket, amik vagy jönnek, vagy nem - árulta el a Nők Lapjának adott interjúban. 

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Bár továbbra is a színház és a színészet a nagy szerelme, szorongás még sincs benne, mi lesz, ha nem kérik fel szerepekre. A gödöllői Kastély Színházban Léda címmel futott előadása, a tervek szerint tévéjátékot forgatnak belőle.

Varga Izabella a barátok közt búcsúbuliján.
Varga Izabella a barátok közt búcsúbuliján.
Fotó: RTL Magyarország

- Rengeteg munkát fektettem abba, hogy legyen egy másik életem, így a színészet megmaradhasson nekem szerelemnek. Hogy ne legyen ebből kényszer és kiszolgáltatottság. Én örömből szeretném csinálni ezt is, azt is. Ráadásul így lehet meg az a nyugalmam, békességem, sikerélményem és anyagi biztonságom, ami, azt hiszem, kell ahhoz is, hogy az ember jó színész legyen.

Varga Izabella lányai 

A színésznő és férje, Lendvai Zoltán házasságuk első évében lettek szülők, Anna lányuk 2001. szeptember elsején jött a világra. Kisebbik gyermekük néhány évvel később született, a Barátok közt egykori sztárja Sárának 2007 Valentin-napján adott életet.

Varga Izabella lányai szőke szépségek: Anna már 21, Sára 16 éves

Nézegess képeket!

Elolvasom

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük