Varga Iza élete legszebb ruháját viselte: tűzpirosban hódított az Instagramon
Varga Iza lenyűgözte a követőit a vörös ruhakölteménnyel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A vörös szín rengeteg dolgot szimbolizál: a temperamentumosságot, a szenvedélyt vagy a dinamikát. Varga Iza friss fotójára mindhárom jelző illik, vadító külsővel fényképezték le.

A Barátok közt színésznőjét sosem láttuk slampos ruhákban, minden nyilvános megjelenésekor a legutolsó divat szerint öltözik fel. Ám most minden eddiginél káprázatosabban festett.

Varga Iza tűzpiros ruhája

Tűzpiros ruhában kapták lencsevégre, amelyben úgy pózolt, akár egy díva. A Hegedűs Éva által megálmodott ruhaköltemény remekül kiemelte hibátlan alakját. A fodros váll romantikát csempészett az összhatásba, míg a szoknya kivágása megmutatta hosszú lábait.

A fekete szépség kreatív köntösbe öltöztette posztját, a kép mellé Chris de Burgh dalát linkelte, melynek szövegét is csatolta, ami épp egy olyan nőről szól, aki vöröset visel.

Követőinek leesett az álla a ruhától, nem bírtak betelni kedvencük látványával, sokak szerint a sztár évről évre egyre jobban néz ki. Mások egyenesen a leggyönyörűbbnek titulálták.

"Ennél szebb nőt ritkán látni. Bármibe öltözöl, méltósággal tudod hordani. Elképesztően illik hozzád a ruha finomsága, kacérsága és eleganciája egyben. Csodaszép vagy tetőtől talpig."

Nem csak a tűz színe áll jól neki, hófehérben is tündököl. Június végén mutatta meg magát az oldalán ebben a klasszikus koktélruhában, amelyben azt mondták rá, ő a hazai sztárvilág gyöngyszeme.

Ördög Nóra legszebb csipkeruhái

Megnézheted Ördög Nóra legszebb csipkeruháit, ezekben pompázott a műsorvezető az elmúlt években.

Ezt is szeretjük